• 1
 ≫ 

Rijana je na svet donela dečaka: Evo zašto smo sve vreme mislili da nosi devojčicu

 ≫ 

Fotografi su je snimili kako luta radnjom sa svojim timom obezbeđenja i kako se oduševljava minijaturnom verzijom mantila za devojčice

  • 1
Rihanna, Rijana

Foto: Profimedia/ShotbyNYP/BACKGRID/Backgrid USA

Pevačica Rijana i njen dečko Asap Roki dočekali su svoju prvu bebu. Izvor blizak paru za magazin "People" kaže da su oboje kod kuće u Los Anđelesu sa svojim dečakom.

- Rijana je dobro. Veoma su uzbuđeni što su postali roditelji. Rijana je već divna mama - kaže izvor.

Za tačan datum porođaja se uzima 13. maj, a jedina nepoznanica ostaje bebino ime. Ono što jeste poznato i potvrđeno javnosti je to da je Rijana na svet donela zdravog dečaka.

Obožavaoci su presrećni zbog vesti, a mnogi su na društvenim mrežama podelili svoje uzbuđenje i čestitke pevačici i njenom partneru.

Dobitnica Gremija je javnosti svoju trudnoću obelodanila u januaru, a o polu bebe nikada nije bilo pomena. Pre porođaja, a pred gotovo sam kraj trudnoće, pevačica je, sudeći po fotografijama, nagovestila pol bebe nakon što je primećena kako u jednom velikom trgovinskom lancu kupuje odeću za bebe u delu za devojčice.

Fotografi su je snimili kako luta radnjom sa svojim timom obezbeđenja i kako se oduševljava minijaturnom verzijom mantila za devojčice.

Rihanna, Rijana

Foto: Profimedia/ShotbyNYP/BACKGRID/Backgrid USA

Njeni fanovi su na društvenim mrežama odmah po objavljivanju ovih fotografija pokrenuli pravu debatu.

"Ne možete me ubediti da Rijana ne nosi devojčicu", napisala je jedna osoba na Tviteru. "Jednostavno osećam da Rijana nosi devojčicu, i nikad ne grešim ni u čemu", glasio je drugi komentar, a pojedini tviteraši su bili spremni da pokrenu kladionicu i ulože novac jer su bili sigurni da će Rijanino prvo dete biti devojčica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • SVM

    21. maj 2022. | 09:05

    Šta da se radi. Ljudi imaju glavobolje zbog raznih stvari. Ovo oko pola ove bebe je stvarno nešto za čim glava mora da boli. Jadni ljudi. Žao mi onih što su se kladili pa pukli. Ali u svakom smislu pukli

    Podelite komentar