• 0
 ≫ 

Italijansko venčanje Kortni i Trevisa: Savezništvo, poštovanje i odanost

 ≫ 

Vez na velu inspirisan je Trevisovom tetovažom i simbol je "savezništva, poštovanja i zajedničke odanosti"

  • 0
Kourtney Kardashian, Travis Barker Foto: Profimedia/Enrico Di Virgilio/VERONESI/BACKGRID/Backgrid UK

Sezona venčanja uveliko je počela, a treće po redu sudbonosno "da" Kortni Kardašijan i Trevis Barker jedno drugome su izrekli u Portofinu ovog vikenda. Ceremonija se održala u velikom srednjovekovnom zamku Kastelo Braun, a gosti koji su pristizali čamcem uveličali su ovo slavlje. Za razliku od njihova prethodna dva venčanja, ovom je prisustvovala cela poznata porodica Kardašijan.

"Dolce i Gabbana" su obukli mladu i mladoženju, kao i svatove. Kortnina venčanica je zapravo bila bela čipkana mini-haljina sa strukiranim korsetom, koji je dao notu senzualnosti mini-haljini, a dugačak veo sa verskim motivima bio je znak tradicije.

Izvezeni cvetni čipkani motivi inspirisani su cvećem vrtova Portofino. Italijanska dizajnerska kuća kaže za magazin "ET" da je veo ručno izvezen sa velikim prikazom Device Marije i rečima "poštovanje, odanost, porodica".

Vez, koji je rađen tehnikom "ukrštenog boda", inspirisan je Trevisovom tetovažom i simbol je "savezništva, poštovanja i zajedničke odanosti". Kortni je upotpunila izgled rukavicama od tila i čipkanim salonkama.

Travis (46) primećen je kako na ceremoniju stiže u elegantnom tamnom odelu sa belom košuljom, a pomno ga je pratio njegov sin Landon (18).

Landon je bio u društvu dve deveruše, Kloi Kardašijan i mladine ćerke Penelope, kako prenose strani mediji. Baš pred suton, Travis i Kortni su razmenili bračne zavete i izgovorili "da" pred porodicom i prijateljima.

Kortnine sestre, Kim, Kloi, Kendal i Kajli takođe su bile prisutne, kao i mama Kris Džener, koja je otpratila Kortni do oltara.

Video: Najmanje omiljena sestra Kardašijan najzad uspela u životu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica