• 1

Održana najslađa trka u Beogradu: Više od 100 beba se takmičilo u puzanju

Mesto trke bilo je poput košnice, a malene pčelice pokušale su da osvoje prestižno zvanje "najbrže bebe u gradu"

  • 1

Najslađa trka u gradu, takmičenje u puzanju beba, održano je danas u Beogradu. Interesovanje za puzijadu bilo je ogromno, pa je učešće uzelo više od sto mališana uzrasta do 14 meseci.

Mesto susreta bilo je poput košnice, a malene pčelice i roditelji kao njihovi vodiči, pokušavali su da osvoje prestižno zvanje "najbrže bebe u gradu".

Neke bebe su bile zbunjene, druge nasmejane, treće sa čvrstom namerom da se na "stazi" pre svega poigraju i zabave. Ipak, pobedu su odnela tri najbrža trkača i osvojila vredne nagrade.

Posle puzijade, koja je počela u 11 časova, održana je i besplatna školica za trudnice i tate, koju tradicionalno organizuje digitalno savetovalište "Bebiron.

Cilj je da se pored zabave za bebe, mladim roditeljima pruže saveti i pomogne u najizazovnijoj ulozi u njihovim životima.

Stručnjaci u svojim oblastima, koji su razgovarali sa roditeljima bili su Maja Milojević, Jasminka Komnenović i Nataša Žujović. Njih tri govorile su o svim fazam trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porošaj, ranom uzrastu i razvoju deteta, ishrani, nezi i dojenju.

Kako je izgledala najslađa trka u gradu pogledajte u videu na početku teksta. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • 🧸

    28. maj 2022. | 15:53

    💗🍭🍼🎈🧸💙

    Podelite komentar