• 0

Ove poznate mame su javno progovorile o poteškoćama u roditeljstvu

Kad su ove poznate dame postale mame, svaka je na svoj način prihvatila taj važan zadatak

  • 0
Kim Kardasijan Beyonce Bijonse Blue Ivy Blu Ajvi Cardi B Serena Williams Foto: Profimedia, Tanjug/AP, Instagram/serenawilliams

Majčinstvo i uopšte roditeljstvo se definiše kao jedna od najljepših, ali istovremeno i najodgovornijih životnih uloga. Iako nam se možda čini da pojedine stvari ne pogađaju poznate ličnosti, ove mame su rešile da stanu na kraj tim predrasudama.

Kim Kardašijan, Bijonse, Kardi B i Serena Vilijams odlučile su da progovore u ime svih majki, te su iskreno podelile svoja iskustva i emocije u vezi sa roditeljstvom, sa ciljem da pokažu da prolaze kroz iste muke kao i druge žene.

Kim Kardašijan

Kim ima četvoro dece. Dvoje je rodila ona, a dvoje surogat majka. Rijaliti zvezda i preduzetnica je u razgovoru za "Vogue" otvorila dušu o svom novom načinu razmišljanja i rekla da je shvatila da mora da se usredsredi na sopstvenu dobrobit ako želi u potpunosti da bude prisutna za svoju decu.

- Dugo sam radila ono što je druge ljude činilo srećnim i mislim da sam u poslednje dve godine odlučila da ću sada usrećiti sebe. A to je stvarno dobar osećaj - rekla je ona.

Kako kaže, veoma često svojoj deci kupuje poklone kako bi ih podmitila, ali je takođe naglasila da ih nikada ni za šta ne laže.

- Trudim se da ih nikad ne lažem. U početku jesam, ne bih li lakše mogla da ih izvedem iz kuće ili tako nešto, ali sam brzo promenila tu ploču. Iskrena sam u potpunosti - ističe ona.

Bijonse

Diva voli privatnost i ne deli previše detalja o svojoj svakodnevici sa suprugom i troje dece. Međutim, u intervjuu za "Elle" je priznala da je usklađivanje poslovnog i privatnog života vrlo teško.

- Mislim da je najstresnije postići taj balans. Pobrinuti se da sam prisutna za svoju decu, da ih odbezem do škole i na aktivnosti, da pronađem vremena za izlaske sa svojim mužem i večeram kod kuće sa svojom porodicom dok istovremeno vodim firmu, prilično je teško - iskrena je ona.

Kardi Bi

Majka dvoje dece često ističe koliko ju je majčinstvo promenilo nabolje. Međutim, popularna pevačica priznaje da je šokirina time koliko joj roditeljstvo oduzima energije.

- Intenzitet majčinstva me je iznenadio. Veoma je teško uskladiti sve obaveze i biti dobar roditelj. Istina je, imam dadilje i pomoćnike, ali niko ne može da zameni mene kao majku - rekla je ona.

Serena Vilijams

Iako je na terenu neprikosnoveni borac, privatno, posebno od kada je postala majka, teniserka Serena Vilijams često nailazi na prepreke i poteškoće.

- Moja beba je plakala, a ja sam zagubila njenu flašicu. Sve što sam imala snage da uradim je da počnem da plačem. Nikada ranije nisam bila tako ranjiva - priznala je Serena za "Harper’s Bazaar".

Ona kaže da ne može da se izbori sa strepnjom da ujedno neće biti i najbolja mama i najbolja teniserka, ali da nema druge nego da živi i vidi šta će biti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica