• 0
 ≫ 

Želeli su jednu bebu, a dobili četvorke: "Životi su nam se okrenuli naglavačke"

 ≫ 

Par inače u porodici nije ni s jedne strane imao blizance, pa im nije bilo jasno kako je Medison zatrudnela s četvorkama

  • 0
collierquads Foto: Instagram/collierquads

Medison Kolier (33) i njen suprug Džastin oduvek su maštali o velikoj i srećnoj porodici. A kada je Medison pre više od dve godine saznala da je po drugi put u drugom stanju, bila je uzbuđena što će četvorogodišnjoj ćerki Isli podariti brata ili sestru.

Kako kaže, posle Isle je više puta pokušavala da ostane u drugom stanju, međutim, nije im polazilo za rukom, te ih je ova vest veoma obradovala, prenosi "The Sun".

- Kada sam bila deveta nedelja, otišla sam na ultrazvuk, a onda me je tako dočekao šok - započinje priču Medison.

- Doktorka je rekla: "Čestitam, nosite četvorke!", a ja sam je bledo gledala i imala sam osećaj da ću pasti u nesvest - dodala je.

Nakon saznanja je, kaže, nazvala muža, ali je toliko plakala je jedva shvatio šta mu govori. On se takođe šokirao i nakratko mu je pozlilo.

Par inače u porodici nije ni s jedne strane imao blizance, pa im nije bilo jasno kako je Medison zatrudnela s četvorkama.

- Rekli su nam da su sve bebe oplođene iz zasebnih jajnih ćelijama, što ih čini neverovatno retkima. Svaka beba je imala svoju placentu i sopstvenu amnionsku vrećicu, a za to su šanse 15 miliona prema jedan - nastavila je.

Trudnoća je, kaže, bila rizična, pa su je doktori pomno pratili. Na početku je sve bilo u redu, a onda joj je tri meseca pre porođaja, dijagnostikovana kolestaza. 

- Morala sam da se porodim ranije zbog zdravstvenog stanja, ali, srećom, sada je sve u redu. Životi su nam se okrenuli naglavačke, odjednom smo postali sedmoročlana porodica, o čemu nikada nismo razmišljali - kaže Medison.

Ipak, koliko god je iscrpljujuće, Medison i Džastin se slažu da obožavaju roditeljstvo i da svoj život ne bi menjali ni za šta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica