• 0

Poznata pevačica otkrila zašto nikada nije angažovala dadilju za svoju ćerku

Kardi Bi nije mogla da zamisli da je neka nepoznata osoba s njenom bebom

  • 0
Cardi B Kardi Bi Foto: The Last Jedi Master/Backgrid USA/Profimedia

Poznata pevačica Kardi Bi nedavno je dala intervju za magazin "Vogue" u kojem je pričala o svojoj karijeri, ali i o porodičnom životu.

Pevačica sa američkom rep zvezdom Ofsetom ima dvoje dece, a Kardi Bi kaže da se trudi da svojoj deci bude najbolja majka. Par je nedavno sa decom, Kultur (4) i Vejv Setom (1) bio hospitalizovan zbog bolesti, a pevačica nije krila koliko je bilo stresno:

- Bila sam budna celu noć i ceo dan sa sinom koji je praktično još uvek beba. Ali šta sam drugo mogla da uradim. Bila sam iscrpljena i uplašena. Razmišljala sam o svojoj majci koja je takođe bila uz mene i moju sestru jer smo uvek bile bolesne u isto vreme. Nikada nisam više cenila svoju majku. Imati decu mnogo pomaže da vidimo stvari na dugačiji način – kazala je pevačica.

Kada je saznala da je prvi put trudna, mnogi su bili skeptični povodom njene karijere. Odložila je izdavanje albuma, ali je bila odlučna u tome da će uspeti.

- Svi su bili jako nervozni zbog moje karijere i budućnosti, a ja sam im govorila: "Biće lako, imaću dadilju koja će ići stalno sa mnom i to neće biti nikakav problem"- prisećala se Kardi Bi.

Ipak, kada se porodila, pevačica kaže da nije bilo šanse da napusti svoju ćerku, a kamoli da je ostavi sa strancem.

Kardi Bi, Ofset Printskrin: Instagram/iamcardib

– Bojala sam se da neko ko nije bio deo moje porodice bude u njenoj blizini. Zato nikada nisam imala dadilju – otkrila je pevačica.

Iako pevačica ima veliku podršku svoje porodice, posebno svojih roditelja, ona to nikada nije uzimala zdravo za gotovo.

Svesna sam da su moji roditelji već podigli svoju decu i da imaju svoj život. Oni su stariji i nemaju energije kao neko ko ima 20 godina. Nikada nisam daleko od svoje dece jer je to moja ogovornost kao majke – kazala je.

Kardi Bi Foto: Instagram/cardibi

Kardi i Ofset su potekli iz skromnih porodica i danas žele svojoj deci da pruže bolji život, ali i da ih nauče vrednosti novca. Ne žele da njihova deca misle da će dobiti nešto samo zato što su deca poznatog para, jer na taj način neće naučiti da se bore kroz život kao što su to radili ovo dvoje muzičara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica