• 0
 ≫ 

Brus Vilis zrači radošću, okružen decom i ženom: Ljudi oduševljeni njegovim plesom nakon dijagnoze afazije

 ≫ 

Nedavna poražavajuća dijagnoza nije sprečila glumca da uživa u malim posebnim trenucima sa svojom decom

  • 0
Brus Vilis sa porodicom Foto: Instagram/emmahemingwillis

Brus Vilis uživao je u ispunjenoj karijeri otkako se pridružio filmskoj industriji kasnih 70-ih. Pojavio se u preko 100 filmova, među kojima mu je možda i najpoznatija uloga Džona Meklejna u franšizi "Umri muški".

Čak i nakon više od četiri decenije u poslu, glumac se radovao snimanju novih filmova u budućnosti, sve dok ga razorna dijagnoza nije zaustavila. Godine 2022., glumčeva porodica objavila je da mu je dijagnostikovan neurološki poremećaj afazija, koji utiče na kogniciju jezika.

Njegova supruga Ema Heming, bivša supruga Demi Mur i njihova deca Rumer (33), Skaut (31) i Talulah (28) objavili su vest u zajedničkoj izjavi na društvenim mrežama, objašnjavajući da je glumac neko vreme boluje i da je pretrpeo neke zdravstvene probleme koji su doveli do dijagnoze.

- Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična jedinica i želeli smo da privučemo njegove fanove jer znamo koliko vam mnogo znači kao i vi njemu - naveli su u saopštenju.

Život posle dijagnoze

Iako, prema rečima njegovog advokata Martina Singera, kako prenosi Amo Mama, otac petoro dece posle dijagnoze nije želeo da okači svoj glumački kaput i želeo da nastavi da radi. Međutim, za sada glumac je uporan u tome da maksimalno iskoristi svoju situaciju i uživa u slobodnom vremenu sa svojom decom.

U nedavno objavljenom videu na Instagramu njegove supruge, glumac se vidi kako uživa u blesavom plesu sa svojom desetogodišnjom ćerkom Mejbl. Njih dvoje su izašli na prednji trem da pokažu svoje plesne pokrete, a kada je Vilis pokušao da oponaša poteze svoje ćerke - i nije uspeo u tome - Mejbel je prasnula u smeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Obožavaoci su bili srećni što je Vilis delovao veoma srećno i zdravo, a u odeljku za komentare pljuštale su pohvale i radost što ga vide kako se zabavlja sa svojom porodicom. Iz brojnih komentara ispod objave, svi su izgledali srećni što vide glumca kako se zabavlja i poželeli su mu dobro čak i dok se nosi sa bolešću.

Brus Vilis i očinstvo 

Vilis je igrao mnoge uloge na filmu tokom svog života, ali nijedan nije bila ni blizu njegovoj ulozi u stvarnom životu kao oca. Holivudska zvezda je oduvek bio otvoren o svojoj ljubavi i posvećenosti porodici, posebno svojim ćerkama Rumer, Skaut i Talulah, koje deli sa Deni Mur. A onda je dobio i četvrtu ćerku Mejbl. Upitan kako se oseća kao otac četvrti put biti otac, priznao je: "Srećniji sam nego ikada. Menjam pelene kao šampion."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Više puta je naglasio da se njegov život vrti oko njegove porodice i prijatelja.

- Kada ne radim, moji dani su posvećeni ženama u mom životu. Ne treba mi ništa više od toga. Na kraju bih voleo sina. Ali sada sam dobro. Uopšteno gledano, mislim da žene treba da budu zadužene za sve. One treba da vode državu. Čak i da imam pet dečaka, i dalje bih se osećao isto - priznao je Vilis jednom prilikom.

Video: Uspavanka na crnogorski način: Andrija peva sinu kao uz gusle da zaspi, ovu reakciju nije očekivao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica