• 0
 ≫ 

Kloi Kardašijan i Tristan su dobili dečaka: Koje poznate ličnosti su proširile porodicu surogat majčinstvom

 ≫ 

Neverovatna je stvar imati dar da nosite nečije dete, izjavila je glumica Elen Pompeo

  • 0
Khloe Kardashian  Tristan Thompson Kloi Kardašijan

Foto: Profimedia/SETH BROWARNIK/INSTAR Images

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson dočekali su svoje drugo zajedničko dete preko surogata, prenosi "People". Predstavnik za medije porodice Kardašijan potvrdio je rođenje deteta, rekavši da je beba dečak, ali bivši supružnici još nisu odredili ime.

Od kako se Kim i Kloi Kardašijan oslanjaju na surogat da bi proširile svoje porodice, tema surogat majčinstva je sve više u centru pažnje. Međutim, one nisu prve poznate ličnosti koje su koristile ovu metodu i definitivno neće biti poslednje. Ovo su nekoliko drugih holivudskih zvezda koje su dobile decu uz pomoć surogata.

Prijanka Čopra, Nik Džonas

Prinskrin: Instagram/priyankachopra

 

Prijanka Čopra i Nik Džonas

U januaru 2022, Prijanka i Nik su otkrili da su poželeli dobrodošlicu na svet svojoj devojčici koju su dobili preko surogata. Ona se rodila nekoliko nedelja prerano i provela je 100 dana na jedinici intenzivne nege, što je Džonas otkrio putem Instagrama na Dan majki.

- Putovanje svake porodice je jedinstveno i zahteva određeni nivo vere, a dok je naš bio nekoliko meseci izazovan, ono što postaje sasvim jasno, u retrospektivi, jeste koliko je svaki trenutak dragocen i savršen. Presrećni smo što je naša devojčica konačno kod kuće.

Spekulisalo se da razlog zbog kog su se njih dvoje odlučili za surogat jesu njihove neodložne poslovne obaveze koje su im oduzimale dosta vremena.

Nikol Kidman

Foto: Profimedia

 

Nikol Kidman i Kit Urban

Nikol i Kit nisu govorili o planiranju drugog deteta, sve dok se ona nije rodila.

- Naša porodica je zaista blagoslovena i veoma zahvalna što smo dobili Fejt Margaret. Nijedna reč ne može adekvatno da prenese neverovatnu zahvalnost koju osećamo prema svima koji su nas podržavali tokom ovog procesa, a posebno prema gestacionom nosiocu ove trudnoće - izjavili su tada.

Njih dvoje su pre toga dobili ćerku 2008. godine, a Nikol je usvojila dva sina u braku sa Tomom Kruzom.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick, Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Foto: Profimedia/MJ Photos / Shutterstock Editorial

 

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Sara Džesika Parker i Metju su već bili roditelji šestogodišnjeg Džejmsa Vilkija kada su 2009. otkrili da očekuju blizance, koji će biti rođeni preko surogata. Marion i Tabita su rođene u junu 2009.

- Pokušavali smo i pokušavali da zatrudnimo. Jednostavno izgleda da je ovako trebalo da bude. Ja bih rodila da mogu.

Riki Martin

Riki je u avgustu 2008. postao otac dečaka blizanaca, Matea i Valentina. Rodila ih je surogat majka.

- Riki Martin je postao ponosni otac rođenjem sinova blizanaca. Deca, rođena putem gestacionog surogat majčinstva, su zdrava i već su pod Rikijevom stalnom brigom. Riki je ushićen što započinje ovo novo poglavlje u svom životu kao roditelj i ostatak godine će provesti van pažnje javnosti kako bi da provodi vreme sa svojom decom - navedeno je tada u saopštenju.

Lusi Liu

Lusina predstavnica za medije je rekla da je glumica u avgustu 2015. postala ponosna majka Rokvela Lojda Liua, donetog na svet preko gestacionog nosioca. Lusi je podelila svoje prve dragocene trenutke majčinstva na društvenim mrežama ubrzo nakon što je objavljena najava.

Elen Pompeo

Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

 

Elen Pompeo

Elen Pompeo, zvezda serije "Uvod u anatomiju" majka je dvoje dece rođene preko surogata. Ona je govorila u emisiji Džimi Kimela na tu temu.

- Ovo je neverovatna stvar - imati dar da nosite nečije dete. Zauvek sam zahvalna i osećam se veoma blagosloveno i zahvalno prema njoj – onoj koja će ostati anonimna. Bila sam sa njom kada su je oplodili i držale smo se za ruke, molile se, razgovarale sa Bogom. Rekla je da će pokušati da nam pomogne i uspelo je - sada imamo prelepu devojčicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica