• 0

Anđelina Džoli ispratila ćerku na koledž: Ponosna mama na fotografiji iz sobe u domu

Ponos i uzbuđenje zbog novog poglavlja u životu nadjačali su dirljive trenutke rastanka mame i ćerke

  • 0
Anđelina Džoli

Foto: Profimedia/ROMA / MEGA / Mega Agency

Deca Anđeline Džoli i Breda Pita žive u luksuznim porodičnim vilama, ali to će se sada za jedno od njih promeniti. Pre izvesnog vremena Anđelina je ponosno objavila da njihova ćerka Zahara odlazi na Spelman koledž i tom prilikom su proslavile njen upis.

U objavi na Instagramu, pored fotografije na kojoj Zahara pozira sa svojim novim prijateljima sa fakulteta, Anđelina je napisala:

„Zahara sa svojim sestrama Spelman! Čestitamo svim novim studentima koji počinju ovu godinu. Veoma posebno mesto i čast imati člana porodice kao novu Spelman devojku."

Sada nam ove dve dame šalju pozdrave sa fotografija na kojima su usnimile sobu gde će Zahara živeti sa ostalim kolegama.

Kako piše HelloMagazne, Anđelini je od velike važnosti da Zahara tokom odrastanja bude u kontaktu sa osobama svog porekla, te je i izbor koledža obavljen u skladu sa tim. Naime, Spelman Coledž je tradicionalni, renomirani koledž za crnce, orijentisan na liberalne umetnosti za žene u Atlanti u Džordžiji.

Ponosna mama dopratila je svoju ćerku do koledža i prostora gde će živeti tokom studiranja. Glumica i njena najstarija ćerka pojavile su se na fotografijama koje je podelio potpredsednik za studentska pitanja Daril Holoman na svom Instagram profilu.

Na snimku njihovog razgovora, Anđelina je otkrila kako se osećala kada je Zaharu ostavila na koledžu.

- Još nisam počela da plačem, ali počeću uskoro! - rekla je Anđelina i dodala da su ona i Bred izuzetno ponosni što je Zaharina uspela da se upiše u ovu prestižnu obrazovnu instituciju.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darryl Holloman (@pelotondad214)

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica