• 0

Nova hit-pesma dua o kojem je pričala cela Srbija: Ovog puta je o vrednim pčelama!

Njih dvoje na društvenoj mreži TikTok prati više od 23.000 ljudi

  • 0
Alice in WonderBand, Marko i Ana

Foto:Promo

Verujemo da ste u poslednjih meseca dana imali priliku da na društvenoj mreži TikTok pogledate video-snimake na kojima muškarac i žena pevaju i izvode neobičnu koreografiju. Ako niste sigurni koji dvojac je u pitanju, možda ćete se setiti kada čujete stihove: "Ljudi, ne bacajte smeće, ljudi, zagađenje je sve veće".

Stihove koji već posle prvog slušanja "ulaze u uši" pevaju Marko i Ana, članova grupe "Alice in Wonder Band", koji kroz ples i pesmu, pokušavaju da podignu ekološku svest svojih pratilaca.

Njih dvoje nastupaju širom regiona i Evrope i to za one od "tri do 103 godine", a posvećeni su uvođenju telesne muzike u svakodnevnu praksu vaspitača, učitelja i nastavnika kroz stručna usavršavanja koja nude onlajn i uživo.

Marko i Ana na radionicama telesne muzike i telesnih perkusija uče i odrasle i mališane, a na društvenim mrežama su takođe privukli veliku pažnju, te ih tamo svakodnevno prati više od 23.000 ljudi.

Najviše pažnje privukli su gorepomenutim citatima kojima su se osvrnuli na sve veći problem, odnosno zagađenje na koje mi, kao pojedinci možemo da utičemo. 

Međutim, posle samo mesec i nešto dana od ove pesme, Ana i Marko su odluči da svoje fanove obraduju novim hitom.

Stihovima "propolis, polen i med, voće, povrće i sve plodove, vredne pčele nama donose", ukazali su na veliki značaj ovih insekata.

@aliceinwonderbandserbia Propolis, polen i med - nova pesma uz projekta "Detlići - telesna muzika za decu" o pčelama @Alice in WonderBand #telokaoinstrument #ekologija #tjeloglazba #telesnamuzika #telesneperkusije #bodymusic #bodypercussion #muzika #aliceinwonderband #detlici #CapCut ♬ original sound - Alice in WonderBand

Video-snimak je za samo tri dana skupio više od 75.000 pregleda, a pozitivni komentari su se samo nizali.

- Volim vas. Ovo je prelepo - glasi komentar podrške.

- Zaraza! Odmah sam počela da je pevušim - napisala je jedna žena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica