• 2

Porodična sreća bez mnogo pompe: Manekenka i glumac uživaju u odmoru u Grčkoj, ona BLISTA

Nedavno su Džejson i njegova lepa supruga snimljeni kako sa sinom Oskarom uživaju u izletu brodom tokom svog odmora u Grčkoj, na ostrvu Shinusa

  • 2
Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham Džejson Stetam, Rozi Hantington Vajtli Foto: Profimedia/karabatsispavlos/BACKGRID/Backgrid USA

Jedna od najdugovečnijih holivudskih veza ujedno je i "najskrivanija"— Džejson Stejtam i manekenka Rouzi Hantington-Vajtli, koji su zajedno više od decenije, odlučili su da svoje privatne živote drže podalje od pažnje javnosti i to toliko da su fanovi često zbunjeni u vezi sa stvarnim statusom veze ovog slavnog para.

Ipak, nedavno su Džejson i njegova lepa supruga snimljeni kako sa sinom Oskarom uživaju u izletu brodom tokom svog odmora u Grčkoj, na ostrvu Shinusa. Nakon izleta, Džejson i Rouzi, koja je bila u ležernoj beloj rupičastoj dugoj haljini i ravnim papučama, držeći sina za ruku, uputili su se ka restoranu, gde su uživali u porodičnom ručku.

Uz figuru kakvu ima, Rouzi je pokazala mnoga svoja atraktivna izdanja, a ovoga puta je blistala u opuštenoj, plažnoj kombinaciji.

Iako su detalji njihove veze poprilično tajanstveni, nije tajna da ova lepa britanska glumica i bivši top-model Viktorijas sikret, uživa u porodičnim obavezama i u tome što je mama dvoje dece.

Kada je u martu ove godine objavila da je dočekala svoje drugo dete, ćerku Izabelu Džejms, u svojim "Instagram" pričama odgovarala je fanovima na pitanja o svojoj trudnoći i životu sa dvoje dece.

Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham Džejson Stetam, Rozi Hantington Vajtli Foto: Profimedia/karabatsispavlos/BACKGRID/Backgrid USA

- Veoma sam srećna i zahvalna što imam dve zdrave bebe - napisala je na snimku koji prikazuje njenu i Stejtamovu decu, Izabelu i četvorogodišnjeg sina Džeka Oskara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Tu sreću i zadovoljstvo svojom porodicom i nežnom romantičnom ljubavlju koju deli sa svojim partnerom Rozi ne može sakriti, čak ni prilikom i onako malobrojnih pojavljivanja na medijski ispraćenim događajima.

Jason Statham, Rosie Huntington Whiteley Foto: Profimedia/Dome, Jones/Pacific coast news

Ističući da ni njoj ni Džejsonu sam čin venčanja uopšte nije bitan preduslov za sreću i zajednički život, Rouzi to i dokazuje već godinama, ostajući kao podrška svom vereniku, ali i dosledna sebi, svojoj ženstvenosti, besprekornom modnom ukusu kojima ima, kao i važnim životnim ulogama u kojima uživa.

Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley Foto: Profimedia/Mega

Rouzi je tokom bogate manekenske karijere plenila izgledom, a figuru je u punom sjaju sačuvala i posle dve trudnoće.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • lazaridis

    30. avgust 2022. | 16:19

    sinusa ili skinusa nije engleski vec grcki jezik u pitanju

    Podelite komentar