• 3
 ≫ 

Osuđuju je jer je trudna sa drugim detetom, a ima 18 godina: "Nisu sve mame tinejdžerke neodgovorne"

 ≫ 

Ona je prvo dete rodila sa 16, a njena i suprugova želja je bila da što pre dobiju drugo

  • 3

Kailej Pul je oduvek želela da kao mlada postane mama i da uživa u svojoj velikoj porodici, a njeni snovi su se ostvarili kada je sa 16 godina dobila prvo dete.

Ona ne krije da je u drugom stanju ostala posle samo četiri meseca veze, ali da je to ne čini lošijom osobom ili majkom.

- Test za trudnoću sam kupila iz šale. Uopšte nisam mislila da sam trudna, posebno što su mi doktori rekli da zbog problema s jajnicima možda neću imati decu - započinje priču ova devojka.

Kako kaže, kada je saznala da je u drugom stanju, krila je to od svih, jer je imala strah da će je neko nagovoriti da abortira.

- Kada sam skupila hrabrost i rekla momku, on je bio oduševljen i rekao je da će biti uz mene bez obzira na to šta odlučim - priseća se ona.

Kailej je ubrzo nakon toga priznala roditeljima da je trudna, a oni su, kako kaže, u početku bili ljuti, ali su je ubrzo podržali u nameri da zadrži dete.

- Za trudnoću nisu znali vršanjaci u školi, pa sam pokušavala da velikom odećom sakrijem stomak, ali su ubrzo shvatili i počeli su da me vređaju. Maltretirali su me i zadirkivali, ali s vremenom me je to samo ojačalo. U školi sam bila do sedmog meseca trudnoće, dok nisam završila razred, a moj dečko je radio po ceo dan u restoranu brze hrane, kako bi uštedio za našu bebu - rekla je ova mama.

Njih dvoje su dobili ćerkicu, a ubrzo su se venčali i počeli da žive zajedno. Međutim, njen suprug se ubrzo prijavio za vojsku, te je morao da se preseli u Nebrasku. Tada je Kailej shvatila da joj je teško da sklapa prijateljstva s drugim mamama, jer je premlada za njih, dok njene vršnjakinje nisu želele da se druže s nekim ko ima dete.

- Bila sam usamljena, pa sam počela da snimam za društvene mreže kako bih pomogla drugim mladim mama. Često dobijam veoma negativne komentare, ali mi stižu i poruke podrške - iskrena je ona.

Kako kaže, najgori komentari su krenuli kada je skoro ponovo ostala u drugom stanju, pa joj pišu kako će uništiti svoj život i kako nije sposobna da se stara o dvoje dece.

- Mi smo želeli još jedno dete, jer znamo da možemo i imam pomoć njegovih i svojih roditelja. Nisu sve mame tinejdžerke neodgovorne - zaključila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vesna

    26. avgust 2022. | 09:50

    Da je premlada, jeste.Al' ako je to njena zelja,ko smo mi da joj sudimo.I sama kaze da ima podrsku od muza,njenih i njegovih roditelja.Tako da drugi tu nemaju potrebu da se mesaju.

    Podelite komentar

  • Lik

    26. avgust 2022. | 09:22

    Ma tako i treba biće mlada baba a deci će biti lakše i još može da ih ima koliko želi. Bravo

    Podelite komentar

  • Србин

    26. avgust 2022. | 11:35

    У очима им се види да су нормални људи. Нека их Бог чува.

    Podelite komentar