• 3
 ≫ 

Baka (96) i unuka osvajaju srca svojim odnosom: "Njena sreća mi je najvažanija"

 ≫ 

Ona je odrasla sa svojom bakom i kako kaže, uvek su imale poseban odnos, ali ih je život razdvojio

  • 3

Baka je, posle majke, najbitnija žena u životu skoro svake devojke. Taj odnos je zaista poseban i takva ljubav se samo jednom oseti. To zna i Šelbi Hoefling koja sa svojom bakom Patricijom (96) ima odnos pun ljubavi.

Šelbi je odrasla sa svojom bakom i kako kaže, uvek su imale poseban odnos. Međutim, godine su prošle, Šelbi je odrasla i život ju je odvukao daleko od svoje porodice i bake.

Ipak, i pored velike razdvojenosti, Šelbi je često dolazila u posetu kod svoje bake, ali to nije bio slučaj i ove godine.

- Imala sam mnogo obaveza i otišla sam daleko i od doma gde živim sama. Najduže što nisam videla moju baku je šest meseci, te sam odlučila da pređem 1.500 kilometara, dođem i nacrtam osmeh na njeno lice - rekla je ova devojka.

Prema njenim rečima, kada ju je baka ugledala posle šest meseci, nije mogla da zadrži suze, već su se obe predale emocijama.

Šelbi je odlučila da dragocene trenutke sa svojom bakom podeli sa ljudima na društvenoj mreži TikTok. Njih dve svakodnevno objavljuju video-snimke u kojima se zabavljaju, idu na razna mesta i pričaju zanimljive priče.

- Njena sreća mi je najvažanija. Želim da provedem što više vremena s njom, jer imam strah da će ovo biti poslednji put da je vidim - iskrena je Šelbi.

Njihov odnos dirnuo je više hiljada ljudi, te su se mnogi osvrnuli na odnos sa svojom bakom i podelili emotivne trenutke sa Šelbi.

- Ovo me rasplakalo! Jako mi nedostaje moja baka! Volite je i provodite što više vremena s njom - napisala je jedna žena.

- Divan odnos! Čuvajte se, jer nikada ne znamo kada ćemo poslednji put da vidimo svoje najmilije. Bako, nedostaješ - dodala je druga.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • dejan

    28. avgust 2022. | 22:35

    A ovi koji ne promovisu svoju baku kao da je nemaju??

    Podelite komentar

  • Панта

    28. avgust 2022. | 19:54

    На слици,која је бака,а која унука?

    Podelite komentar