• 0

Kloi Kardašijan o majčinskim izazovima: Porodica u kojoj je odrasla uticala je na nju kao roditelja

Kloi je posvećena majka koja uživa u svemu što majčinstvo donosi

  • 0

Kloi Kardašijan, jedna od čuvenih rijaliti sestara, od devojke koja se borila sa viškom kilograma postala je plavuša koja privlači veliku pažnju. I dok je priča o lepoti bila neprestano u fokusu kada je ova mlada dama u pitanju, porodične teme su ono što je postalo sve važnije u njenom životu. 

Naime, Kloi je sa svojim bivšim partnerom Tristanom Tompsonom dobila sina preko surogat majke. Kardašijan i Tompson nisu ponovo zajedno i nisu razgovarali od decembra osim o zajedničkom roditeljstvu. Izvori bliski njima preneli su da će  Kloi imati puno starateljstvo, ali da Tompson može biti prisutan u njihovim životima onoliko koliko on želi.

U intervjuu za "Elle", zvezda "Kardašijanovih" prvi put govori o svom sinu i o tome kako sada gleda na majčinstvo.

- Znam da je to kliše, ali volim sve, čak i teške trenutke - započela je Kloi.

- Moja deca me izazivaju kao osobu, a biti u stanju da njih "oblikujete" u zaista neverovatne velike ljude je čast i dar. Moramo ozbiljno da shvatimo te uloge, posebno u današnje vreme, s obzirom na to koliko deca imaju pristupačnost  informacijama kojima su izložena tako mlada. To je zastrašujuće, ali svoj "posao" shvatam veoma ozbiljno.

Kardašijan je takođe izrazila zahvalnost što je uspela da od svoje majke i sestara dobije savete o roditeljstvu.

- Mi nismo devojke koje se mrze ili zavide jedna drugoj. Inspirisane smo i motivisane međusobnim uspehom. Samo gledati moje sestre i svu njihovu decu  i moju mamu, mog brata, sve - definitivno je inspirativno. Mislim da se uči ili iz nečijih grešaka ili kako je neko uspeo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica