• 0
 ≫ 

Niki Tutorijals se udala za dugogodišnjeg partnera: On je njena najveća podrška i oslonac

 ≫ 

Par se venčao tek ove godine, iako je venčanje prvobitno bilo zakazano za 2020.

  • 0
Nikkie de Jager, NikkieTutorials

Foto: Profimedia/SGP

Jutjuberka Niki de Jager (poznatija kao Niki Tutorijals) se udala za svog dugogodišnjeg partnera Dilana Drosaersa, a trenutke sa venčanja podelila je na svom Instagramu. Niki je objavila dve fotografije na dan njihovog venčanja: jedna koja prikazuje njihov prvi poljubac pred cvetnim oltarom, a druga  od njih kako se ljube ispred cvetnog luka, a druga ovekovečava trenutak razmenjivanja burmi. Za svoje verne fanove najavila je i video koji će prikazati sve detalje svadbane ceremonije.

Par se venčao tek ove godine, iako je venčanje prvobitno bilo zakazano za 2020. Detalji se još uvek očekuju, ali jedno je sigurno - Niki je sama sebe šminkala.

Govoreći za "The Knot" u julu, za čiju je julsku naslovnicu pozirala u venčanici, objasnila je da ne može da zamisli da iko može bolje od nje da nacrta prepoznatljive savršene obrve. Tom prilikom dotakla se i detalja svoje dugogodišnje veze i veridbe, ali i kako se njeno autovanje odrazilo na zajednički život nje i verenika Dilana.

- Kada sam morala da objavim svoj video u kome se autujem celom svetu, bio je to veoma zastrašujući trenutak, jer ne znaš šta će budućnost doneti. Uhvatio me je za ruku i pogledao me u oči i rekao: "Ovo ćeš objaviti. Bićemo dobro. Možeš ovo. Šta god da se desi znaj da imamo jedno drugo i sve će biti u redu". Kada je to rekao, rekla sam: "Ovaj čovek me nikada ne napušta, a ja nikada neću napustiti ovog čoveka". Pomislila sam: "To je moja osoba. On je moj do kraja vremena".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Veridba se desila tokom njihovog odmora u Pulji, na jugu Italije. Niki je ispričala da je Dilan jedne večeri pred izlazak bio neobično nervozan i zabrinut. Dok se Niki nameštala za savršenu fotografiju za Instagram, Dilan je poželeo da i ona njega fotografiše. Dok ga je fotografisala upitao je da li bi mogla da se okrene i dohvati nešto što je tu ostavio. Kada se okrenula ponovo ka njemu ugledala ga je kako kleči i izgovara reči "draga Niki". Od silnog uzbuđenja Niki nije čula kako je dalje nastavio svoju prosidbu sve dok nije čula čuveno "da li želiš da budeš moja žena?".

- Prvo što sam mu rekla jeste bilo: "Jesi li siguran? Zaista, sa mnom?". A onda nakon što je insistirao da je sasvim siguran u svoju odluku - ona je pristala.

- Živim svoj najbolji život. Bože, verena sam, verena sam, verena sam. Onda sam prišla konobaru i rekla da sam verena, a on je bez emocija izgovorio da je to sjajno. Pošto smo večerali u pećini, nije bilo telefonske veze. Nismo mogli nikoga da pozovemo ili da pošaljemo poruku. Tako da je bilo sjajno zaista proslaviti taj trenutak jedno sa drugim, samo nas dvoje. To je trenutak koji nikada neću zaboraviti.

Tri godine kasnije oni slave svoju ljubav za koju veruju da će večno trajati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica