• 1

Mama priredila satanističku rođendansku proslavu jednogodišnjoj ćerki? Odlučila se za demonske ukrase

Majka se našla na udaru korisnika društvenih mreža nakon što je podelila snimak rođendanske zabave svoje ćerke Lilit na kojoj je koristila dekoraciju koja podseća na satanističke simbole

  • 1

Majka jednogodišnje devojčice iz Meksika zapalila je društvene mreže nakon što je objavila fotografije sa rođendanske proslave svoje bebe koja su, najblaže rečeno, čudan izbor za jedan takav događaj.

Naime, Dženet Zapata iz Meksika šokirala je korisnike TikTok mreže nakon što je podelila snimak svoje ćerke Lilit kako slavi svoj prvi rođendan obučena u crnu odeću i okružena ukrasima koji podsećaju na satanističke simbole. TikTok video, koji je prikupio preko 2,4 miliona pregleda, prikazuje neke od ukrasa koje je Dženet koristila na zabavi, a koji su bukvalno razbesneli korisnike ove mreže.

Proslava, koja je održana u julu, uključivala je crni i ružičasti dekor koji kao da je, kako piše Daily Mail, odavao počast demonima. Tu je bila i pinjata  koja je podsećala na Bafometa, besmrtno biće sa kozjom glavom, simbol Đavola koji se često koristi u okultnim ritualima. Video koji uključuje i druge fotografije Lilit na njenoj rođendanskoj zabavi, dok se u pozadini vrti Adelina hit pesma Rumors, mama je objavila uz komentar: „Glasine kažu da sam imala najbolju odeću za svoj prvi rođendan.“

Na fotografijama se vidi jednogodišnje dete kako pozira pored nečeg što podseća na pentagon, takođe satanistički simbol koji se koristi za žrtvovanje. Pentagon je iscrtan i na glazuri rođendanske torte deteta, što se takođe vidi na fotografijama. Na vrhu torte je bilo i desetak roze i crnih kolačića ukrašenih na isti način.

Dženet je čak podelila i fotografiju rođendanske pozivnice za prvi rođendan ćerke, na kojoj je devojčica opisana kao „Slatka kao pakao“.

@janethzapata31 y la mejor fiesta 😜🥰 Lilith 💁🏽‍♀️ #bebe #Lilith #tiktok #foryou #parati #trending ♬ Rumor Has It x Beggin - LAUREN🌈🦋✨🌎

Korisnici društvenih mreža veoma su brzo reagovali na ovu zabavu, primetivši čak i da dete nosi ime po ženi demonu iz jevrejskog folklora koja je postala simbol za satanizam. Majci je upućena gomila negativnih komentara među kojima je preovlađivalo pitanje da li se radi o spiritualizmu i stanizmu, a neki su odlazili čak toliko daleko da su je pitali "da li je ovo žrvovanje".

Optužena za organizovanje demonske žurke umesto dečijeg rođendana, majka se oglasila.

- Vidim da ima mnogo novinskih sajtova koji objavljuju laži o zabavi moje ćerke. Jedno. Mi nismo satanisti. Dva. Bilo je gostiju. Tri. Zabava nije imala ništa satansko. Četiri. Pinjata nije sotona, niti đavo, to je Bafomet. Pet. Pentagram nije obrnut jer nije satanistički - napisala je.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Boža zemunac

    18. septembar 2022. | 11:52

    MAMA SOTONA. VIVA ZAPATA SE PREVRĆE U GROBU.

    Podelite komentar