• 0
 ≫ 

"Stari grad misli na tebe": Počele su prijave za besplatne programe namenjene trudnicama, roditeljima i deci

 ≫ 

Mladi roditelji i njihove bebe, ali i osnovci i srednjoškolci imaju priliku da se upišu na neki od raznoraznih besplatnih programa u ponudi

  • 0
srećna porodica, roditelji deca, ćerke, stan, useljenje, dom,

Foto: Shutterstock

Gradska opština Stari grad, u okviru programa "Stari grad misli na tebe", pokrenula je treći ciklus besplatnih programa i aktivnosti za svoje sugrađane.

Starograđani će od 12. septembra moći da se prijave u Uslužnom centru opštine Stari grad za neki od besplatnih programa za najmlađe - decu, osnovce i srednjoškolce, kao i za programe "Mama centra", koji su namenjeni trudnicama, mladim roditeljima i njihovim tek rođenim bebama.

Najmlađi Starograđani u prilici su da izaberu neki od ponuđenih besplatnih programa, kojima se stvaraju povoljni uslovi za njihovo srećno i sigurno odrastanje, a za one malo starije da usavrše svoje znanje i talente u raznim oblastima - od sporta, šaha, baleta i kreativne igre, muzičke umetnosti, ekologije, do kurseva stranih jezika, glume, digitalnog marketinga, novinarstva, do PR škole, besedništva ili bontona.

U okviru "Mama centra" roditelji novorođenih beba imaju priliku da kroz besplatne programe zajedno sa decom plivaju na malom bazenu 25. maj - Milan Gale Muškatirović, da dobiju stručne savete u Bejbi školi, saznaju kako pravilno da odvikavaju mališane od pelena, o pravilnoj ishrani mališana ili kako da na najbolji način grade dečiji imunitet, i još puno praktičnih saveta bitnih za odrastanje naših najmlađih sugrađana i osnaživanje veze između mama i tata i njihovih tek rođenih beba. Buduće mame mogu da se prijave u Školu za trudnice.

Gradska opština Stari grad poziva Starograđane da odaberu i da se prijave za neki od ponuđenih besplatnih programa u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, ulaz je iz Nušićeve ulice.

Prijave za besplatne programe za decu vrše roditelji, uz posedovanje kartice "Stari grad misli na tebe", a ukoliko do sada nisu izvadili ovu karticu, to mogu učiniti prilikom prijave.

Sve dodatne informacije koje se odnose na besplatne programe koje je Gradska opština pripremila za vas mogu se dobiti i putem besplatnog poziva na telefonski broj 0800 077775 ili dolaskom u prostorije Uslužnog centra.

Radno vreme Uslužnog centra je radnim danima od 8 do 20, a vikendom od 10 do 14 časova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica