• 1

Tajne o trudnoćama Merilin Monro: Da li je rodila ćerku sa Džonom Kenedijem?

Merilin je tri puta bila u braku, a prema bliskim izvorima, tri puta je bila u drugom stanju

  • 1
Marilyn Monroe Merilin Monro

Foto: Profimedia/PictureLux

Iako je umrla pre tačno 60 godina, privatan život holivudske lepotice Merilin Monro ne prestaje da intrigira javnost. Film "Plavuša", koji je napisao i režirao Endru Dominik, zasnovan na bestseler romanu Džojs Kerol Outs iz 2000. godine o Merilin Monro, dostupan je na internetu od pre pet dana i izazvao je razne reakcije kod ljudi.

Jedna od tema koju je film potegao je i ta da li je Merilin bila trudna i da li je ikada rodila?

Merilin je tragala za ljubavlju celoga života, udavala se tri puta a nijedan brak joj nije doneo sreću. Prvi put se venčala kada je imala tek 16 godina za Dejmsa Doretija, koji je tada imao 20 godina.

Osam godina nakon razvoda od Doertija, Merilin se udala za legendarnog bejzbol igrača Džoa Dimađa. To je bila ljubav iz bajke, ona je bila prelepa glumica, on slavni sportista. Ipak, ona nije mogla da podnese ljubomoru kojom je njihov odnos bio protkan.

Podnela je zahtev za razvod samo devet meseci posle venčanja.

Merlin Monro, Džo Dimađio, Marilyn Monroe i Joe DiMaggio

Foto: Profimedia/The Hollywood Archive

Međutim, najviše traga, kako je i sama govorila, ostavio njen treći muž, dramski pisac Artur Miler, koji je uspeo da je učini najsrećnijom ženom na svetu. Upoznali su se 1950. godine na setu filma "Bus Stop" i počeli da se viđaju. Svoju ljubav pisac i glumica krunisali su brakom u junu 1956. godine.

Razveli su se 24. januara 1962. godine u Meksiku, a Miler je već 17. februara stupio u brak sa Inge Morat, koja je bila model i radila na snimanju njegovog filma "Neprilagođeni".

Merilin Monro

Foto: Wikimedia/Macfadden Publications/New York, publisher of Radio-TV Mirror

Tri trudnoće i tri pobačaja

Kako su brojni izvori naglašavali proteklih decenija, ne postoji nijedan dokaz da je Merilin Monro ikada namerno prekinula trudnoću, iako se zna da je bila trudna najmanje tri puta. Sve njene trudnoće su završene ranije, uvek protiv njene volje, pričali su ljudi bliski Merilin, a glumica je zbog toga patila.

Ono što se pouzdano zna jeste da je filmska diva tri puta bila u drugom stanju tokom braka s dramaturgom Arturom Milerom.

Glumica je sa Arturom zatrudnela u prvoj godini braka, a ova trudnoća završila se pobačajem. Potom je naredne godine, ponovo bila trudna, ali je trudnoća bila vanmaterična i plod nije mogao da opstane, zbog čega je glumica morala na kiretažu.

Treća trudnoća dogodila se 1958. godine, tokom snimanja filma "Neki to vole vruće", a iako to nismo mogli da primetimo na ekranu, na fotografijama sa seta očigledno je da je glumica bila makar u drugom trimestru i da je imala trudnički stomačić.

Međutim, u decembru iste godine doživela je novi pobačaj.

Kako je kasnije otkriveno, Merilin je bila dijagnostikovana endometrioza, te se veruje da je zbog toga imala poteškoće sa začećem i održanjem trudnoće, piše "Womenshealthmag".

Ćerka sa Kenedijem

Merilin je navodno bila u ljubavnom odnosu sa Džonom F. Kenedijem i njegovim bratom Bobijem. Ipak, kako izvori govore, Merilin i Džon su imali dublji odnos, te mnogi veruju da se iz njihove romanse rodila i ćerka.

Ginekolog kod kojeg je Merilin dolazila posle nekoliko godina od njene smrti izjavio je da je glumica 1961. godine sa Džonom Kenedijem rodila ćerku.

Gladis Bejker Moris je žena koja je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije ćerka njene rođake Meredit Bejker. Međutim, Meredit je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj ćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Merilin Monro i Džona Kenedija.

- Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje - otkrila je Gladis.

Nakon što je pronašla dokumente da je zaista usvojena, Gladis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista ćerka Merilin Monro i Džona Kenedija, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara, koliko se procenjuje bogatstvo čuvene glumice, koje se godišnje uvećava za neverovatnih pet miliona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Daki

    3. oktobar 2022. | 12:47

    Prelepa plavuša i po meni najlepša koja je ikada hodala ovom zemljom.Imala je sve neke ružne muževe ,užas!Da je ostala živa bila bi živa ikona, mnogo popularnija npr. od Majkl Dzeksona,Madone itd.Počivala u miru.

    Podelite komentar