• 6
 ≫ 

Influenserku osudili jer je otišla na putovanje, a bebu ostavila sa mužem: Odlučila je da im odgovori

 ≫ 

Kako kaže, brine je činjenica da žene misle da nije u redu imati vremena za sebe kada postaneš majka

  • 6

Ešli Bajns je influenserka i fitnes instruktorka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 999.000 ljudi. Ona je postala popularna zbog toga što sa svojim pratiocima svakodnevno objavljuje zdrave recepte i vežbe za vitku liniju.

Pored toga što je influenserka, Ešli je i mama dvoje dece, a drugo dete je pre samo četiri meseca donela na svet.

Ona je na svom profilu nedavno objavila kako je odlučila da decu ostavi suprugu i ode s prijateljicama na vikend kako bi malo odmorila. Iako su joj mnogi poželeli srećan put i da odmori, bilo je više onih koji su njeno putovanje protumačili kao nebrigu o tek rođenoj bebi.

- Lako je tako. Ostaviš bebu od četiri meseca i odeš da uživaš s prijateljicama. Valjda bi trebalo da znaš da je beba u tom periodu majka neophodna - napisala je jedna žena.

Ešli se oglasila povodom negativnih komentara, te je priznala da su je veoma pogodili.

- Drugarice su me jedva nagovorile da krenem i teška srca sam pristala. Znam da me osuđuju što sam je ostavila na 48 sati. Volim je, ali volim i svoje prijatelje. Volim je, ali volim i putovanja. Volim je, ali volim i da radim zabavne stvari samo za sebe i zbog sebe. Verujem svom suprugu i srećna sam što mogu da je ostavim, a da je znam da je moja beba na sigurnom - napisala je ona ispod fotografije sa ćerkom.

Kako kaže, brine je činjenica da žene misle da nije u redu imati vremena za sebe kada postaneš majka.

- Apsolutno vam je potrebno vreme za sebe. I želim da vas pitam nešto. Jel pogrešno ostaviti decu s ocem? Valjda smo ih zajedno pravili i on je roditelj koliko i ja. Međutim, tu je problem. Kada očevi odu negde, onda ovakvi komentari ne postoje, već se samo udara po majčinstvu - naglasila je Ešli.

Ona je za kraj poručila svim mama da je u redu da imaju svoj život i da uživaju u njemu, a ne samo u majčinstvu.

- Nekada nam je potreban predah od svega i to nije stvar zbog koje treba da se mrzimo - zaključila je ova mama.

Video: Mamu jedanaestoro dece osudili zbog ishrane mališana, ona odgovorila: Trudna sam i umorna

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Tea

    15. oktobar 2022. | 18:24

    Ostale sa tatom,sta da je mama slucajno morala u bolnicu na duze?

    Podelite komentar

  • PoganPagan

    16. oktobar 2022. | 01:36

    Ovo vam je na zapadu 'normalno'. Dođe ljudima na gajbu bebisiterka koju prvi put u životu vide i oni ostave svoje dete i odu šutirajući se u stražnjicu u provod. Meni nije jasno kako oni mogu da se opuste i provode se znajući da im je dete ostavljeno na milost i nemilost nekoj nepoznatoj osobi. Rade to i 'naši' ovde... žena i ja se zgražavamo kad ih vidimo kako trče hodnikom da dete ne počne da plače.... užas. Treba da izlazite i izbacite to iz sebe pre nego što se upustite u brak. Ako želite da idete sa drugaricama u klubove a kući da vam ostane beba od 4 meseca, to znači da ste nezreli da budete roditelji. Beba u tom uzrastu doživljava šok kad majka nije blizu da je dodirne, miris kože majke smiruje dete, isto kao i dodir, dojenje da ne pominjem. Neka, važniji je provod i opijanje... zapadnjački egoizam, ništa drugo. Vidim da se i kod nas dobro prima, naročito kod onih koji bi radije pili kokakolu nego domaći sok od višnje.

    Podelite komentar

  • Lela

    15. oktobar 2022. | 17:15

    Tuga... Jadno dete...

    Podelite komentar