• 1
 ≫ 

Kejt i Vilijam će odsustvovati dve nedelje, a razlog je predivan: Mnogi misle da je beba na putu

 ≫ 

Izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi da je Kejt oduvek želela četvoro dece

  • 1
Princ Vilijam Kejt Midlton godišnjica Foto: Tanjug/AP

Prethodnih nekoliko meseci su bili veoma naporni za kraljevsku porodicu, a Kejt Midlton i njen suprug Vilijam su posle kraljičine smrti preuzeli nekoliko novih odgovornosti kao novopečeni princ i princeza od Velsa.

Iako se umor kod njih dvoje retko kada vidi, to ne znači da im pauza nije potrebna. Naime, njih dvoje su prošle nedelje odlučili da odu na odmor koji će trajati i ove nedelje.

S obzirom na to da imaju troje dece, ovo će biti vrlo aktivan odmor, jer su deca na školskom raspustu, te izvori bliski porodici kažu da će Kejt i Vilijam ove dve nedelje provesti s mališanima.

Međutim, poslednjih nekoliko dana kruže informacije prema kojima su se Kejt i Vilijam malo povukli jer žele da dobiju i šestog člana porodice.

Kako izvor tvrdi, Kejt je navodno ubedila Vilijama da pokušaju da dobiju još jednu bebu.

- Kejt već neko vreme priča o tome da želi još jednu bebu. Ona je oduvek želela četvoro dece, dok je Vilijam zadovoljan sa troje, ali je ipak uspela da ga ubedi - kaže izvor.

Prema rečima ovog izvora, Kejt se definitivno odlučila za četvrtu bebu kada je nedavno bila u porodilišu gde je držala novorođene bebe. 

- Stalno mislim da je Luis beba, a on je sada veliki dečak. Ova beba je veoma slatka - rekla je Kejt s osmehom na licu dok je držala bebu, a prenosi "Sheknows".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • 😎

    24. oktobar 2022. | 17:17

    "...da pokušaju da dobiju još jednu bebu..." Šta tu treba da se pokušava?!🤔

    Podelite komentar