• 1

Sara je za svoju 18-mesečnu ćerku kupila brdo poklona: Mnogi su osudili njenu želju da detetu ulepša praznike

Video koji je objavila Sara je prikupio neverovatnih 779.000 pregleda, a mnogi korisnici društvenih mreža, prvenstveno roditelji, su u komentarima podelili svoje mišljenje

  • 1
Pokloni

Printskrin: TikTok/@sarahbouasker

Sara Mur je izazvala popriličnu raspravu među roditeljima nakon što je objavila video-snimak na "TikToku" na kom se vidi brdo božićnih poklona koje je kupila za svoju bebu Alaju.

Iako bi većina dece verovatno bila presrećna da dobiju toliko poklona, neki su ukazali na to da bi se 18-mesečno dete moglo osećati "preplavljeno" ovom konkretnom količinom, piše Daily Mail.

- Moja beba je moje čudo i srećna sam što je imam pa ću joj kupiti ono što želim da joj kupim - rekla je Sara.

Neki od poklona uključuju niz trenutno najpopularnijih igračaka, slagalica, kompleta figurica, knjiga, plišanih igračaka, markera, personalizovani ranac, potrošačku korpu i kasu.

Takođe je kupila toster igračku i svima dobro poznat voz iz animirane serije "Tomas i drugari".

@sarahbouasker Please no hate, my baby is my miracle and I’m lucky to have her so I will buy her what I want to buy her. #fyp #foryoupage #christmashaul #christmas #GenshinImpact32 #trending #chdwarrior #chd #myworld #daughter ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters

U drugom video-snimku, Sara je detaljnije snimila još poklona koji su, kako se da primetiti namenjeni deci starijeg uzrasta.

Video je od tada prikupio neverovatnih 779.000 pregleda, a mnogi korisnici društvenih mreža, prvenstveno roditelji, su u komentarima podelili svoje mišljenje.

Jedna osoba je napisala: "Ništa me ne nervira više od toga da roditelji moraju da objašnjavaju zašto rade neke stvari za svoju decu".

Neko drugi je rekao: "Ona je veoma srećna mala dama. Razmaziću naše dete kada budem imala sreće da zatrudnim".

Bilo je tu još komentara koji su podržali ovaj njen postupak i samu želju da ulepša svojoj devojčici praznike na najlepši mogući način. Tada su se uključili ljudi koji su imali da kažu nešto skroz suprotno i da osude njen postupak, ali i onih koji su delili racionalne savete.

Jedna osoba je napisala: "Shvatam, zaista razumem. Ali jako puno igračaka može biti tako previše za jedno dete i ako nemate dobru rotaciju igračaka, biće samo haos".

Na šta je Sara odgovorila: "Definitivno imam plan rotacije, ovo sve neće biti otvoreno odjednom".

Treći je predložio: "Rasporedite ih tokom godine i rotirajte kako ne bi bila preopterećena svojim mogućnostima za razonodu".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Marina

    19. novembar 2022. | 23:21

    Za drugi rođ kupi joj auto nek stoji neće da se baci trebaće za 20 godina!

    Podelite komentar