• 1

Sin Melanije i Donalda Trampa je mini-verzija svog oca: Majka ga naziva "Malim Donaldom"

Njegovi roditelji, a posebno majka, trude se da ga što više sačuvaju od javnog života

  • 1
Barron Trump Foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Baron Tramp, jedini sin Donalda i Melanije, ima 16 godina i retko kada se pojavljuje u javnosti, za raziliku od starijih polubraće i polusestara.

Nakon što je njegov otac pobedio na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, Baron je počeo češće da se pojavljuje u javnosti. Međutim, kada je Donald izgubio izbore, javnost je samo u retkim situacijama imala priliku da vidi najmađeg člana Tramp porodice.

Razlog su svakako njegove godine, a pre svega, odluka njegove majke da ima "normalno" odrastanje". Iako se Baron retko pojavljuje u javnosti, njegove fotografije brzo preplave sve naslovnice, jer je, kako kažu, izrastao u lepog momka.

U intervjuu za ABC News iz oktobra 2016, Melanija je rekla:

- Ja ga učim, objašnjavam mu da zna šta se dešava. Odlično se nosi. Držim ga u ravnoteži i samo da mu detinjstvo bude što je moguće normalnije. I da uživa u školi i u sportu, kao sva deca. On je sjajan sportista. I samo želim da ima mir i da, za sada, bude van centra pažnje.

Baron Tramp je prvi dečak koji je živeo u Beloj kući posle Džona F. Kenedija

Nakon što se preselio u Vašington, Baron Tramp je zvanično postao prvi dečak koji je "krasio" dvorane Bele kuće u poslednjih skoro 60 godina. Da, poslednji put kada je Amerika imala "prvog dečaka" daleke 1961. godine, je kada se sin Džona F. Kenedija, JFK Junior, uselio u Belu kuću kada je bio tek beba, piše "Townandcountrymag".

Tečno govori slovenački

Prema intervjuu iz 2016. za magazin GK, Melanija Tramp je otkrila da Baron tečno govori slovenački. Melanija se takođe jednom pohvalila magazinu Pipl 2009. da je Baron sa samo tri godine pored slovenačkog i engleskog, govorio i francuski. Ali je dve godine kasnije, tokom nastupa u emisiji "The Joy Behar Show", Melanija rekla:

- Baron govori dva jezika potpuno savršeno. On skače s jednog jezika na drugi, slovenački/engleski. i to mu nije nikakav problem.

Donaldova mini-verzija

Melanija je ranije rekla da je Baronu dala nadimak "Mali Donald" zbog njegove ličnosti.

- On je veoma snažan, veoma poseban, pametan dečak. On je nezavisan i samouveren i tačno zna šta želi. Ponekad ga zovem Mali Donald. On je mešavina nas u fizičkom izgledu, ali zbog njegove ličnosti ga zovem Malim Donaldom - rekla je Melanija, a prenosi "Redbookmag".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • NN

    19. novembar 2022. | 12:19

    Isti je Melanija samo ima Donaldov nos i obrve

    Podelite komentar