• 0

Ova mama obožava ljubičastu boju: I ćerki je dala ime koje podržava njenu opsesiju

Vanesa punih sedam godina živi u ljubičastom svetlu koje u potpunosti oslikava njen senzibilitet

  • 0
Vanessa Purple

Foto: Instagram/thepurplegirloflondon

U poslednjih sedam godina mlada mama Vanesa Alen (27) nije kupila ništa što nije u ljubičastim tonovima.

Čak je i prostor u kom živi kompletno ljubičast - od zidova, do nameštaja i najsitinijih detalja, pa čak i hrane koja bi, objašnjava Vanesa, trebalo da bude u ljubičastim pakovanjima.

Kako piše TheSun, Vanesa se zaljubila u ljubičastu boju 2015, kada se vozila u autobusu sa ljubičastim sedištima. Od tada do dana današnjeg ona je “od glave do pete” u ljubičastim komadima garderobe, a i kosu je ofarbala u ljubičasto.

Kad je ostala u drugom stanju i saznala da će roditi devojčicu, Vanesa nije imala dilemu oko imena - beba se, očekivano, zove Violet.

Nije otkrila šta je bio razlog raskida njene šestogodišnje veze sa ocem malene Violet, ali je setno ispričala da je danima pripremala ljubičaste svadbene dodatke i dekoraciju u istoj boji.

- Živim u ljubičastom svetu i obožavam svaki minut u njemu - kaže Vanesa.

Ipak, u njenom “ljubičastom svetu” nije sve tako idilično. Zbog opsednutosti ovom bojom, Vanesa je prekoračila limite na onlajn karticama kako bi bukvalno sve u njenom okruženju bilo ljubičasto - od tepiha, prekrivača, jastučića i zavesa, preko tanjira, escajga, čaša i šoljica do sobnih papuča, garderobe, pidžama, tašni…, čak i toalet papira!

Iako otplaćuje oko šest miliona dinara, koliko je uložila da sve oko nje postane ljubičasto, Vanesa je ponosna što je ljudi identifikuju sa ovom bojom.

- Kad me mame sa decom sretnu na ulici, nazivaju me “ljubičastom devojčicom”, što mi je posebno slatko - kaže Vanesa.

 

Na njenu opsesiju ljubičastom bojom neki poslodavci nisu gledali blagonaklono - insistirali su da Vanesa nosi istu uniformu kao i ostali zaposleni. Ali, ona na to nije pristajala.

Zato je odabrala posao na kom nije neophodno da poštuje kodeks odevanja.

- Ljubav prema ljubičastoj boji postao je moj način života. Kad sam okružena ljubičastom bojom, to je kao da sam uvek na mestu koje doživljavam kao svoj dom - iskrena je Vanesa.

Video: Mama stavila masku na lice, a ćerkina reakcija uteruje jezu u kosti

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica