• 0

Blejk Lajvli ceni sve što njen muž radi za svoju porodicu: Uprkos svim obavezama, tata uvek dođe kući

Ona je istakla da bez obzira na kom kontinentu Rejnolds snima, on jedva čeka da dođe kući svojim devojčicama, ćerkama Džejms (7), Inez (6) i Beti (3)

  • 0
Ryan Reynolds Blake Lively Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kada god Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds pričaju o svojoj ljubavi, to zvuči iskreno, realistično i dirljivo, pa je nemoguće da vas ne preplave emocije dok ih slušate i gledate.

Lajvli, koja čeka svoje četvrto dete sa Rajanom Rejnoldsom, izašla je prošle nedelje na binu u Beverli Hiltonu u Los Anđelesu kako bi odala počast svom mužu nakon što je dobio 36. nagradu Američke kinoteke.

Tokom svog govora, koji je snimio "The Hollywood Reporter", odala je počast Rejnoldsovom "srcu, njegovoj filantropiji, njegovom humoru, njegovom integritetu, njegovoj radnoj etici bez premca", dok je hvalila njegovu ljubav i požrtvovanost prema porodici, piše "Mother.ly".

- Toliko mnogo tih zapanjujućih kvaliteta dolazi iz njegove domovine - Kanade. A vraćanje zemlji koja mu je dala život ključna je za to ko je on kao osoba - počela je Blejk.

Ona je istakla da, bez obzira na to na kom kontinentu Rejnolds snima, on jedva čeka da dođe kući svojim devojčicama, ćerkama Džejms (7), Inez (6) i Beti (3).

- I baš kao taj 19-godišnji dečak, on trči kući. Bilo da je to preko sveta ili preko puta kuće, on je spreman da se vrati kući. Da se ​​vratio kući sa seta u svojoj garderobi, bili bismo veoma zabrinuti. Natopljen blatom, lažnom krvlju, pravom krvlju, u ožiljcima, u odelima superheroja, cipelama ili šminkom za klovnove, tata uvek dolazi kući.

Pre ceremonije Rejnolds je prošetao crvenim tepihom i pokazao "home made" nakit svojih ćerki, koje su mu za tu priliku napravile neke posebne dodatke.

- Moja deca su mi napravila ove narukvice i bilo bi baš glupo da ih ne nosim.

Što se tiče Lajvli, priznao je da nije siguran kako će ona pristupiti svom govoru u njegovu čast i čast njegovog rada.

Ipak, govor je izazvao mnogo emotivnih reakcija, a njih dvoje su dokazali da je prava ljubav u Holivudu i te kako moguća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica