• 1

Koja je imala bolji kraljevski tretman? Položaji Kejt Midlton i Megan Markl upoređuju se u novom dokumentarcu

Dokumentarci su koristili medijsko izveštavanje o dve žene da bi pokazali kako su ih mediji tretirali

  • 1
Megan Markl Megan Markl i Kejt Midlton Kate Middleton Foto: SplashNews.com / Splash / James Whatling / Profimedia

Postoji izvesni strah da će se Megan Markl i Kejt Midlton "sukobiti", a uzrok tome je novi Netfliksov dokumentarac o životu princa Harija i Megan.

Prvi deo šestodelnog dokumentarca biće emitovan ovog četvrtka, dok se u kratkim promotivnim snimcima vidi i čuje kako par tvrdi da su se palata i štampa prema njima ponašali u najmanju ruku "drugačije" u odnosu na princa i princezu od Velsa, piše Mirror.

Dokumentarna serija će navodno upoređivati kako su Megan i Kejt tretirane, kao i kako su ih prikazivali mediji. Pretpostavlja se da će naglasak biti na manjku kvaliteta tretmana koji je dobijala Megan dok je još uvek bila deo kraljevske porodice.

Novi dokumentarac, pod nazivom "Hari i Megan", navodno ostavlja publiku sa utiskom da je "odlazak bio njihov jedini izbor".

Saveznici iz Saseksa ranije su naglasili da u produkciji neće biti velikih i bombastičnih vesti u vezi sa kraljevskom porodicom i tvrdili da nije bila namera da se bilo ko okrivi. Kratki trejler, međutim, pokazuje da priča ide baš u tom smeru i da će na račun kraljesvske porodice biti dosta kritika.

Uključena je i jedna fotgrafija kraljevske porodice snimljena na Dan Komonvelta 2019. u Vestminsterskoj opatiji koja prikazuje vojvotkinju od Kembridža koja ne izgleda jako srećno zbog zajedničkog pojavljivanja sa Harijem i Megan.

Dokumentarci su koristili medijsko izveštavanje o dve žene da bi pokazali kako su ih mediji tretirali.

Telegraph je citirao izvor koji je rekao: "Ljudi se sada ponašaju kao da Ketrin nikada nije imala lošu štampu. Ona je već pretrpela divlji svet kraljevskog akvarijuma, samo što je duže u njemu i napolju je na drugoj strani".

Mirror je ranije izvestio kako je kraljevska porodica upozorena da se pripremi za "svoju najgoru noćnu moru" dok se emituje ova dokumentarna serija.

Trejler je pušten u trenutku kada su se Vilijam i Kejt vraćali u Britaniju nakon svoje posete američkom Earthshot-u, a princ od Velsa je spreman za krizni sastanak sa svojim ocem, kraljem Čarlsom i to baš povodom ove teme.

Kako Mirror dalje piše, jedan izvor u kontaktu sa insajderom Netfliksove produkcije rekao je: "Iskreno mislim da će biti gore nego što članovi kraljevske porodice mogu da zamisle. Rečeno mi je da će to biti potpuno eksplozivno i da će biti veoma štetno".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Pa dobro

    4. decembar 2022. | 19:36

    Sad Ameri pokušavaju da davanjem značaja ovom paru sebi dignu cenu. Šta je njih briga, u krajnjem slučaju, ko se kako odnosio prema ovom i onom ne britanskom dvoru?! Da malo pljunu po evropskoj tradiciji jer svoju nemaju. Ništa dobro ne mislim ni o jednima ni o drugima, ali na tom nivou svako treba da gleda svoja posla.

    Podelite komentar