• 0
 ≫ 

Supermama: Kroz 21 godinu rodila je 14 dece

 ≫ 

"Ona je naš pravi heroj"

  • 0
Majka i ćerka Printskrin:TikTok/13crownsofficial

Sve je češće porodice snimaju "TikTok" sadržaj trudeći se da publici približe njihov odnos i kako se zabavljaju, ali ova porodica je specifična i sa razlogom je osvojila ljubav publike.

Mama ima 47 godina, a za samo 21 godinu rodila je 14 dece. Dakle, nikada nije dosadno.

Koncept njihovog profila @13crownsofficial je izuzetno dirljiv i pun ljubavi, a u prvi plan i pored raznih izazova i kreativnih ideja koje predstavljaju svetu stavljena je porodica kao najbitnija karika.

U najnovijem videu koji se pojavio i iznenadio sve, do majke dolaze deca redom - po starini, dok ona za svakoga navodi kada i sa koliko godina ga je rodila. Sveukupno, obeležila je period u trajanju od 21 godinu stvaranjem velike složne porodice. Deca se slažu baš kao što treba, a o majci uvek pričaju samo najlepše stvari. Prvu ćerku rodila je sa 20 godina, a poslednje dete 2017, sa 42 godine.

-Nama je naša mama najveća inspiracija. Rodila je 14 dece, a sa 47 godina istrčala svoj drugi maraton, ona je stvarno naš heroj - izjavila su u videu ponosna deca.

Ljudi su oduševljeni i prava su podrška ovoj porodici koja ne propušta nijednu priliku da pokaže sreću jer imaju jedni druge.

(Ona.rs/Marta Petrović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica