• 2

Tri novogodišnja poklona koja će oduševiti vašu najdražu osobu jer imaju emotivnu vrednost

Ukoliko ove godine želite da vaš poklon ostane upamćen, izdvojili smo za vas one poklone koji imaju praktičnu, ali i emotivnu stranu

  • 2
poklon, poklanjanje,nova godina, bozic Foto: Shutterstock

Koračamo uveliko poslednjom nedelju decembra, a samim tim se vreme za planiranje novogodišnjih poklona skraćuje.

Ostalo je još samo nekoliko dana do momenta kada ćete najdraže obradovati novogodišnjim iznenađenjem. Znamo da se poklonima najviše raduju deca, ali i stariji vole onaj osećaj pažnje koji sa sobom nosi poklon, bilo da ga očekujete ili ne, bilo da je veliki ili mali, skup ili skroman.

Ukoliko ove godine želite da obradujete najdražu osobu poklonom koji će se izdvajati od svih koje ste do sada darivali i ako želite da to bude poklon koji će svakodnevno biti uz vašu dragu osobu, mi vam predlažemo tri poklona koji imaju pored praktične i onu drugu, emotivnu stranu.

Nova godina pokloni  jelka sveće Foto: Shutterstock

Sat

Istina je da postoji narodno verovanje da dragoj osobi nije dobro pokloniti sat jer to znači da će vreme ljubavi stati. S druge strane, niko nikada nije naučno dokazao ovo narodno verovanje, pa bi ručni sat mogao da bude lepa ideja za novogodišnji poklon koji će vaša draga osoba dugo pamtiti.

Ručni satovi su, kako za muškarce tako i za žene, uvek dobra vrsta poklona, a na vama je da odaberete onaj koji će se najbolje uklopiti uz stil osobe kojoj ga darujete.

Mobilni telefon, smart sat ili blutut slušalice

Još jedna opcija nezaboravnog poklona svakako su uređaji kao što su mobilni telefon, pametni sat ili blutut slušalice. Mobilni telefon biće mesto gde će vaša draga osoba čuvati zajedničke trenutke u formi fotografija, poruka i video snimaka, a samim pogledom na uređaj neće moći da zaboravi trenutak iznenađenje koji ste priredili ovim kvalitetnim poklonom.

Jedan od idealnih uređaja za poklon svakako su mobilni telefoni "Fold4"/"Flip4", pametni sat "Watch5" i slušalice "Buds2 Pro" iz "Samsung Galaxy ecosystem-a".

Ovi uređaju su sjajni za poklon jer svaki od njih nosi posebnu karakteristiku koju možete uklopiti sa osobinom ličnosti kojoj darujete.

samsung Foto: Samsung/Promo

Uređaji "Fold4" i "Flip4" idealani su za one koji žele da budu drugačiji, primećeni, autentični i koji uvek teže da budu jedinstveni i izdvajaju se iz mase. Po mnogo čemu ovi androidi predstavljaju budućnost mobilnih telefona.

Ukoliko želite da obradujete osobu koja voli aktivnost i sport, za nju može biti idealan pametni sat "Wath5" koji prati zdravlje 24 sata dnevno i beleži velnes napredovanje i ciljeve korisnika.

samsung Foto: Samsung/Promo

Poklon koji će obradovati nekoga ko je uvek u pokretu ili praktikuje česte sportske aktivnosti su "Buds 2Pro" blutut slušalice koje prenose autentičan zvuk dok trenirate, radite ili žurite na sastanak.

Nakit

Nakit je sigurno jedan od najčešćih oblika poklona otkako je sveta i civilizacije.

Minđuše, narukvica ili ogrlica su nešto što se smatra luksuzom, pa samim tim i posebnim predmetom za poklon. Postoji nešto što nakit čini sentimentalnim jer predstavlja veoma bitne periode u životu ljudi. Reč je o nosivom predmetu koji nije samo koristan i lep, već ima sentimentalnu vrednost.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Kv

    28. decembar 2022. | 16:08

    Baš su vam " skromni" pokloni. Da ste samo mogli da vidite lice moje, tada, devojke kada sam joj dao poklon. Naime, moj drugar nas je krišom fotkao, da one ne primeti, par dana. Izabrao sam najlepšu i uramio je. Papir mašna i to je to. Zaplakala je od sreće!! Taj poklon je sada na zidu dečije sobe. Ako sam nekome dao ideju, srećan ja! Srećna Nova!!

    Podelite komentar

  • Н. С.

    28. decembar 2022. | 18:15

    Браво. Треба се знати радовати , у томе је суштина, не у вредности. Важно је ко га поклања. То је умрло нажалост. Само је важна цена. Емоције НУЛА.

    Podelite komentar