• 2
 ≫ 

Princ Hari jasan u odluci o vraćanju kraljevskim dužnostima: Lično i emotivno odgovara na sva pitanja

 ≫ 

  • 2
Princ Hari i Megan Markl Foto: Wiese/face to face/Face to Face/Profimedia

Hari i Megan Markl povukli su se sa dužnosti članova kraljevske porodice 2020. godine. U februaru 2021, Bakingemska palata je objavila izjavu u kojoj se otkriva da je par, koji živi u Kaliforniji, potvrdio kraljici Elizabeti da se neće vraćati svojim dužnostima kao radni članovi kraljevske porodice.

Zvuči kao da je princ Hari definitivno odlučan i da ne planira da se vrati kao radni član kraljevske porodice. U tizeru za njegov predstojeći intervju od 60 minuta Anderson Kuper je upitao vojvodu od Saseksa:

- Možete li videti dan kada biste se vratili kao stalni član kraljevske porodice?

Sin kralja Čarlsa III je odgovorio kratko:

- Ne.

Harijev intervju sa Andersonom, koji se emituje 8. januara, biće prvi intervju vojvode od Saseksa na američkoj televiziji u kojem se govori o njegovim uspomenama. Izuzetno lična i emocionalno snažna priča o princu Hariju biće objavljena 10. januara.

U pretpregledu za epizodu od 60 minuta, Kuper je rekao Hariju:

- Jedna od kritika koje si dobio je da želiš da se preseliš u Kaliforniju, želiš da se povučeš iz institucionalne uloge, ali zašto je to sve tako javno?

Hari odgovorio:

- I svaki put kada sam pokušao da to uradim privatno, bilo je brifinga i curenja i podmetanja priča protiv mene i moje žene. Znate, porodični moto je: "Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", ali to je samo moto".

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • nada

    5. januar 2023. | 03:56

    Mislim da ga je pojela ljubomora i da za sve svoje pogresne poteze krivi svoju porodicu. Mislim da bi trebao da ide na lecenje jer je definitivno izgubio kompas Treba da mu se pomogne

    Podelite komentar

  • posmatrac

    5. januar 2023. | 16:25

    Hoće krunu to je očigledno i rade sve da unište one u Londonu pa da oni preuzmu. Di je pričala o kruni u smislu Čarls nije za kralja a Vilijamu bi to bilo još preteško, mlad je zaboravivši se da tu krunu drži Elizabeta i ne nudi je nikome. Di je bila ista ovakva bez kompasa, željna publiciteta, navodno bježala a htjela da je uvjek u centru pažnje

    Podelite komentar