• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Deca na venčanju nisu poželjna": TV zvezda izazvala buru na mrežama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad dobiju poziv za odlazak na venčanje i svadbu, većina roditelja je u nedoumici da li bi trebalo da pođe sa decom ili ne - kakav je vaš stav?

  • 1
Olivia Attwood Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ako bi idućeg vikenda trebalo da odete na nečije venčanje, da li biste poveli decu ili biste angažovali bebisiterku da ih pričuva dok se vi zabavljate?

Ovo pitanje izaziva brojne polemike ne samo u Srbiji, već i širom sveta. Olivija Atvud (34), britansko TV lice i model, izazvala je buru na društvenoj mreži "TikTok" pošto je dala odričan odgovor na ovo pitanje, piše "NYpost".

- Ideja da deca prisustvuju venčanju za mene je apsolutno neprihvatljiva. Čak i da imam svoju decu, ne bih volela da ona prisustvuju venčanju - bila je iskrena Olivija.

Ona je dodala da za sada nema potomstvo i da ne mora da razume tu vrstu ljubavi, ali da bi, i da je u drugačijoj situaciji, mislila isto - deci nije mesto na venčanju.

- Zamisli da obučeš svilenu venčanicu koju je napravila Vera Vang i odjednom vidiš na njoj otiske malih prljavih prstiju? To ne dolazi u obzir - kategorična je Olivija.

Venčanje, svadba Foto:Shutterstock

Jedan deo korisnika "TikToka" dočekao je njene komentare “na nož”.

- Ovo je veoma oštro, ne mogu da razumem - glasio je jedan komentar.

- Sačekajte dok i sami ne dobijete decu, onda ćete drugačije razmišljati - poručio joj je jedan pratilac uz emotikone koji plaču od smeha.

- Venčanje ne podrazumeva skupu haljinu, već da budete okruženi dragim ljudima - ogorčeno je napisala jedna žena.

Ipak, bilo je i onih koji su Oliviju apsolutno podržali i razumeli.

Svečana slavska slava Božićna trpeza, večera, porodica, porodična, ručak, proslava, nazdravljati Foto: Shutterstock

- Imam dete. Nisam uživao u venčanju, jer sam morao da ga vodim sa sobom. Ipak, to ne znači da ne volim svoje dete - napisao je jedan čovek.

- Ja sam mama i apsolutno se slažem sa vama. Unajmite dadilju i iznajmite hotelsku sobu u mestu gde se održavaju venčanje i svadba. To će biti najbolje potrošen novac - prokomentarisala je jedna žena.

Druga ju je takođe podržala:

- Imam troje dece i kad već idem na venčanje, želim da se dobro zabavim i provedem. Decu ne nameravam da vodim sa sobom.

Da li bi decu trebalo povesti na venčanje i svadbu?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Ns

    13. februar 2023. | 11:29

    Zena je nastupila arogantno i senzacionalistički da privuče pažnju i komentare. Deca se u našoj kulturi podrazumevaju na svadbama kao porodicnim dogadjajima. Ali ne mora da znaci da je to ok njima-deci. Moj sin ne voli jela koja se sluze na svadbi, muzika mu je preglasna i poslednju svadbu se onesvestio od premora, vrućine, ko zna čega. Mislim da bi više Voleo da je ostao kući. Ćerka voli da ide zbog haljina ali se smori :)

    Podelite komentar