• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za Pink je roditeljstvo bilo "zastrašujuća ideja": Danas uspešno balansira poslovno i privatno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danas smatra da je biti mama nešto najneverovatnije što je ikada uradila

  • 0
Pink Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica Pink nije očekivala da će postati majka. U stvari, ideju o roditeljstvu smatrala je zastrašujućom.

Pink i njen suprug Keri Hart roditelji su dvanaestogodišnje ćerke Vilou i šestogodišnjeg sina Džejmsona. Dok Pink danas pristupa majčinstvu sa istim entuzijazmom kao i prema svojim najenergičnijim nastupima, u početku se plašila da ima decu.

- Nisam znala da ću imati porodicu. Nisam to zamislila za sebe jer sam se plašila da ću biti užasna majka. Ali, o moj Bože, biti mama je nešto najneverovatnije što sam ikada uradila. Šokantno je koliko sam postala odgovorna - rekla je.

Pored toga što prati ćerkine školske predstave i zadužena je za užinu na nedeljnoj košarkaškoj utakmici, njene obaveze kao roditelja uključuju organizovanje godišnjih kampova u svojoj kući za slavne prijatelje i njihove porodice.

- Ona je vrhunska mama i rok zvezda - rekla je njena dugogodišnja prijateljica Selma Bler i dodala: - Našla je vremena; stvorila ga je za sve nas da imamo taj vikend da samo plešemo, jedemo i igramo se. Jedne noći sam ostala u svom šatoru i slušala Metjua Mekonahija kako igra bir pong, dok je moje dete spavalo pored mene. Svi vole da se pojavljuju kod Pink.

Pink je čak inspirisala svoju ćerku Villou da razvije strast za pevanjem. Ali biti roditelj sa punim radnim vremenom i biti umetnik koji je osvojio Gremi nije uvek lako, posebno kada je reč o turnejama.

- Konačno smo morale da vodimo ovaj zaista težak razgovor o tome šta radim i da je to teško postići kao mama i zato to ne rade mnoge mame - rekla je Pink o trenutku kada ju je ćerka ispitivala o tome zašto redovno odlazi od kuće.

- Rekla sam: "Neću ići duže od 10 dana bez tebe... ili ću dati otkaz. Otići ću sutra. Šta bi ti želela?". A ona je rekla: "Nemoj odustati, mama. Samo ćeš mi ponekad nedostajati. I volim to što radiš". Ja sam rekla: "I ja volim to što radim. Namučila sam se da budem ovde i neću da se izvinjavam zbog toga. Takođe, to ti pruža veoma lep život".

Čak i u danima kada balansiranje školskih recitala i rasprodanih obilazaka utakmica postaje teško, Pink je rekla da je zahvalna na prilici da se bavi obema svojim strastima.

- Želim da budem najbolja što mogu u svemu, a to nikada nije dovoljno dobro; to je nemoguće. Ali volim da budem mama, volim muziku, i srećna sam što mogu da radim sve ove stvari. Brojim svoje blagoslove svaki dan - izjavila je pevačica za "People".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Milena je mama prevremeno rođenih bliznakinja: Od prvog dana hrani ih svojim mlekom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica