• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"BBC tata" proslavio šestogodišnjicu urnebersnog videa: Ovako njegova deca izgledaju danas

Vreme čitanja: oko 2 min.

Keli je rekao za BBC nedelju dana nakon intervjua da mu laska pozitivna reakcija koju je video-snimak dobio

  • 0
Robert Kelly Foto: BBC / Planet / Profimedia

Teško je poverovati da je već prošlo šest godina otkako je internet video jedan od najsmešnijih trenutaka roditeljstva koji se pojavio u vestima. Robert Keli, vanredni profesor političkih nauka na Nacionalnom univerzitetu Pusan u Južnoj Koreji, davao je intervju uživo iz svoje matične kancelarije za "BBC News" da bi razgovarao o politici kada ga je prekinuo iznenadni posetilac, a potom i više njih.

Usred njegovog intervjua 10. marta 2017, Kelijeva četvorogodišnja ćerka Merion iznenada je upala na vrata i plešući ušla u sobu. Zatim, dok je Keli nespretno pokušavao da izbaci Merion iz kadra, njen devetomesečni brat Džejms je ušao u sobu u dupku, željan da se pridruži zabavi.

Dok Keli urnebesno pokušava da spase situaciju i nastavi intervju, vidi se njegova supruga Kim Jung, koja grčevito pokušava da izvede decu najbrže što može. U jednom trenutku, majka dvoje dece na kolenima ih izvlači iz sobe dok se ona neprestano smeju. Naravno, sve je to snimljeno - i emitovano svetu.

Klip od 43 sekunde odmah je postao viralan i pretvorio se u trenutak pop-kulture, a Keli je kasnije postao poznat kao, jednostavno, "BBC tata".

Robert Kelly Foto: Yelim LEE / AFP / Profimedia

Keli je rekao za BBC nedelju dana nakon intervjua da mu laska pozitivna reakcija koju je video-snimak dobio.

- Srećan sam što je naša porodična greška, naša porodična greška na televiziji, donela toliko smeha tolikom broju ljudi - rekao je on.

Ipak, kako je rekao za "Gardijan" godinu dana kasnije, i on i njegova supruga su priznali da su se tada plašili najgoreg: "Oboje smo pretpostavili da je to kraj moje karijere", rekao je on.

Danas, Keli, koji je još uvek profesor i nastavlja da daje političke komentare za razne novinske kuće, "slavi" godišnjicu urnebesnog videa na "Tviteru", dajući svojim pratiocima uvid u to kako njegova porodica izgleda danas, piše "Yahoo".

Podelio je nove fotografije svoje porodice, uključujući sada desetogodišnju Marion i šestogodišnjeg Džejmsa.

- Još jednom hvala svima od vas koji me pratite pre snimka. Moja porodica i ja smo polaskani vašom ljubaznošću.

Nije iznenađujuće da su Kelijeve objave dobile niz komentara podrške, mnogi od roditelja koji hvale Kelija i njegovu suprugu što su učinili da rad od kuće, sa svim njegovim nedostacima, bude predstavljen onako kako zaista izgleda, posebno sada kada svet ima novu, postpandemijsku perspektivu.

- Hvala vam što ste normalizovali rad od kuće sa decom mnogo pre vremena kovida-19 - napisao je jedan pratilac.

- Divne fotografije. Video mi je nedeljama donosio radosti. Nisam mogao da prestanem da se smejem, sve je savršeno. Nedavno sam ga ponovo gledao i još uvek je sjajan. Uživajte u svojoj divnoj porodici.

- Vaša deca su moji omiljeni anarhisti. Mislim da su godine kovida donele ogromnu simpatiju u tome kako se deca pojavljuju u našim radnim životima. Neka vaša deca i dalje donose dobar humor - napisala je jedna žena.

- Video sam vaš video nekoliko dana nakon što je moja majka preminula, to je bio prvi put da sam se naglas smejao - glasio je jedan komentar.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica