• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dan majki u domu Bekamovih: Dejvid, Romeo i Kruz o ljubavi koju osećaju prema Viktoriji

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viktorija je postavila nekoliko fotografija u čast praznika, od kojih se činilo da je većina nastala kada su njena deca bila mlađa

  • 0
Victoria Beckham Bekamovi; Foto: Instagram/victoriabeckham

U Velikoj Britaniji, 19. mart je Dan majki, a Viktorija Bekam je ovaj praznik iskoristila kao trenutak da podeli porodične trenutke na svom "Instagramu".

Modna kreatorka je majka četvoro dece, Bruklina (24), Romea (20), Kruza (18) i Harper (11). Viktorija je postavila nekoliko fotografija u čast praznika, od kojih se činilo da je većina nastala kada su njena deca bila mlađa.

Na prvom snimku, ona i Harper plivaju u bazenu i mama je ljubi u obraz. Sledeće tri fotografije su sa njenim sinovima, a kulminiraju porodičnim portretom na kojem je i Dejvid Bekam.

- Osećam se blagosloveno svaki dan što sam mama. Toliko vas sve volim. Nasmejete me svaki dan i ponosnija sam nego što biste ikada mogli da znate. @davidbeckham šta da kažem….. Vi ste zaista naše sve. Uradili smo tako dobar posao , tako sam ponosna na nas!! Volim te!! - stoji u opisu "Instagram" objave.

Takođe je podelila drugu objavu sa fotografijama iz svog detinjstva u čast svoje mame, Džeki Adams.

- Srećan Dan majki svim mamama. Šta da kažem… Mi smo prilično neverovatni!! @jackie.adams_ uvek si nas stavljala na prvo mesto i bila si najbolja mama koju je neko mogao da traži, volim te više nego što znaš - napisala je ona ispod fotografije.

Dejvid nije zaboravio da oda počast svojoj supruzi na ovaj poseban dan. Legendarna fudbalska zvezda je na svom "Instagramu" podelila fotografije Viktorije i svoje majke Sandre. Napisao je: "Danas slavimo naše mame. Nisam mogao da poželim da imam više podrške i više ljubavi u svom životu nego što sam dobio od svoje mame".

On je nastavio: "Onda upoznajem ženu koja ne samo da je snažna i poletna, već je i najneverovatnija mama našoj deci koja ih inspiriše, drži ih na zemlji i što je najvažnije obasipa ljubavlju svakog minuta svakog dana. Hvala ti za sve što radiš za mene i naše prelepe bebe. Volimo te."

Romeo i Kruz su takođe posvetili objavu svojoj mami na Majčin dan: "Srećan dan majki. Toliko te volim mama", napisao je Kruz pored dve fotografije na kojima pozira sa majkom kada je bio mali dečak. U međuvremenu, Romeo je podelio nostalgičnu fotografiju Viktorije koja ga vodi na utakmicu. "Srećan Dan majki najboljoj mami, volim te @victoriabeckham", napisao je Romeo.

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica