• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pre 10 godina je doživeo tešku nesreću: Tek kad mu se rodio sin shvatio je koliko je to značajno za obojicu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deset godina ranije, kada je doživeo tragediju, nije ni slutio da će mu baš to pomoći da bude bolji roditelj

  • 0

Život je pun misterija i nikada zapravo ne znamo šta nam sprema... U jednom trenutku možemo da se osećamo kao da smo postigli sve u životu, a u sledećem trenutku da sve bude neizvesno.

Hari Livingston je osoba koja je videla život u najgorem i najboljem obliku, ali je ipak zahvalan na svim iskustvima koja je imao - i na onim dobrim, ali i na onim lošim.

Hari je 30-godišnji serijski preduzetnik. Ima vizionarski način razmišljanja koji ga je doveo do osnivanja više preduzeća. Njegov život se preokrenuo za 180 stepeni 2013. godine kada je doživeo saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo.

Nakon što je proveo tri meseca u bolnici u kojoj su mu lekari javili da možda više nikada neće moći da hoda, pao je u depresiju koja ga i danas s vremena na vreme sustiže. Od te nesreće nosi ogroman ožiljak na potiljku, na tom mestu fali mu dosta mišića i kože.

To ga je sprečavalo da se vrati normalnom životu, ali je ipak sve uspešno prevazišao.

Hari ima sina rođenog sa ulnarnom displazijom. Bebe sa ulnarnom displazijom (koja se takođe nazivaju ulnarnom šakom) se rađaju sa kratkom ulranom kosti ili nedostatkom iste. Ulnarna kost je jedna od dve kosti podlaktice. Kratka ili nedostajuća ulnarna kost uzrokuje da se šaka i zglob okreću ka spolja.

- S godinama sam izgradio samopouzdanje i postao snažna, moćna individua, koja se može nositi sa svačim. Ali u početku nije bilo tako. A tu je i moj sin, prelepi mali Arči. Kada se Arči rodio, shvatio sam zašto mi je univerzum dao ovaj ožiljak: da bih imao snage i moći da svom sinu pomognem da izgradi samopouzdanje. Takođe, i kako bih bio siguran da on kroz život može da ide sa najvišim nivoom samopouzdanja - rekao je u "TikTok" videu.

Deset godina ranije, kada mu se desila nesreća, nije ni slutio da će mu baš ta situacija pomoći da bude bolji roditelj. Zaključuje da sve dešava sa nekim razlogom koji će tek kasnije biti očigledan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica