• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda potpuno drugačije nakon 7 godina i rođenja dvoje dece: "Muž me voli i ovakvu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedam godina pošto je započela vezu sa sadašnjim suprugom, ova mama je nabacila koji kilogram i počela da nosi ležerniju garderobu

  • 1
ljubavni par, ljubav, veze, romantika Foto: Shutterstock

Mama sa "TikToka" pokrenula je raspravu nakon što je pokazala fotografiju iz perioda kad je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom i sedam godina kasnije, posle rođenja dece.

Mama Džil pokazala je svoju staru fotografiju i uporedila je sa sadašnjim izgledom. Mnogi kažu da je razlika toliko velika da deluje kao da se radi o dve različite osobe, ali ona se ne obazire na kritike, piše "The Sun".

Kraj videa koji prikazuje njene dve slike napisala je: "Devojka s kojom je mislio da će provesti ostatak života vs sedam godina nakon i rođenja dvoje dece“.

Sedam godina nakon nastanka prve fotografije, ova mama je nabacila koji kilogram i počela da nosi ležerniju garderobu, jer nema toliko vremena za sređivanje.

Iz plavuše je prešla u crnku, a kaže da je nakon dva porođaja izgubila dobar deo kose.

Ipak, sve ovo nije uticalo da njen suprug bude manje zaljubljen u nju.

@jill200016 Yet somehow he’s more attracted to me than ever 😂 it’s the moo moo👀 @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok #momsoftiktok #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness ♬ 444 - jah

- I nekako je on i dalje zaljubljen u mene – kaže ona i dodaje kako su zajedno od 14. godine, a sada imaju 22.

Iako kaže da se ona i suprug vole kao prvog dana, mnogi smatraju da nije u redu što se tako zapustila uz komentar jednog muškarca da je ovaj njen primer razlog broj jedan zbog kog se on nikada neće oženiti.

S druge strane, bilo je i onih koji su joj poručili da je prava srećnica, jer ima kraj sebe muškarca koji je iskreno voli, bez obzira na njen izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Jasmina

    1. april 2023. | 16:51

    Dokaz da voli nju ,a ne njen izgled

    Podelite komentar