• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Princ Albert i princeza Šarlin dali komentar povodom glasina da se razvode nakon 12 godina

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pres-služba Palate sada je saopštila da "zvanično poriču zlonamerne glasine koje je magazin širio"

  • 1
Princ Albert i Princeza Šarlin od Monaka Monako Prince Albert II and Princess Charlene of Monaco

Foto: Profimedia/CRY-Olivier Huitel / The Photo One

Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka zvanično su demantovali "zlonamerne glasine" da se rastaju posle skoro 12 godina braka.

Princeza Šarlin, tada olimpijska plivačica, upoznala je princa Alberta na sportskom događaju 2007. godine, a par je najavio veridbu 2010. godine.

Ono što je izazvalo mnoge kontroverze je činjenica da je Šarlin bila odsutna iz Monaka veći deo 2021. godine dok je bila na lečenju u svojoj rodnoj Južnoj Africi, a primljena je u švajcarsku kliniku da bi se lečila od iscrpljenosti po povratku, prenosi "Daily Mail".

Nakon toga ona se vratila kraljevskim dužnostima i javnim nastupima, ali francuski časopis "Roiaute" tvrdi da su princ i princeza u procesu razvoda.

Pres-služba Palate sada je saopštila da "zvanično poriču zlonamerne glasine koje je magazin širio".

- Želeo bih da zvanično da demantujem zlonamerne glasine koje je širio francuski časopis "Roiaute". Molimo vas da zanemarite ovaj članak koji je potpuno neosnovan - kazao je portparol Palate.

Glasine su dobile dodatno na značaju kada je pomenuti članak ponovila žuta štampa, što je izazvalo spekulacije na društvenim mrežama.

Kraljevski par se venčao u julu 2011, a 2014. su dobili dvoje dece, danas osmogodišnje blizance, princa Žaka i princezu Gabrijelu. Blizanci takođe imaju polusestru Jazmin Grejs Grimaldi, koja je rođena 1992. godine, iz veze princa sa agentom za nekretnine Tamarom Rotolo. Ona je potvrđena kao ćerka princa Alberta 2006. kada je imala skoro 16 godina.

Princ je 2005. takođe potvrdio da je biološki otac Aleksandra Grimaldi-Kostea, rođenog 2003, čija je majka Nikol Kost, bivša stjuardesa Er Fransa iz Toga.

Nikad zaboravljene suze na venčanju

Građanski brak između Šarlin i Alberta sklopljen je 2011. godine. Iako je par izgledao vrlo srećno i zaljubljeno, mnogi mediji su Šarlinine suze na crkvenom venčanju shvatili kao "znak tuge i očaja".

Dok je brisala suze maramicom, princ Albert joj je navodno šapnuo "Ne plači, ne plači".

Ipak, ni nakon venčanja tračevi nisu prestali, jer je njena prva obaveza kao supruge bila da ga prati na testiranje za proveru očinstva. Iako se ispostavilo da Albert ipak nije otac i trećeg vanbračnog deteta, Šarlin je zadržala epitet "nesrećne princeze".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • panic

    24. mart 2023. | 13:41

    priče za decu ali razvod nikome ne odgovara verovatno svako svoj život zivi

    Podelite komentar