• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako će izgledati prvi vaskršnji ručak bez kraljice Elizabete: Da li za stolom ima mesta za Harija i Megan?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stručnjak za kraljevsku porodicu Ingrid Sjuard otkriva kako će izgledati porodični ručak kraljevske porodice za ovaj praznik

  • 0
Kraljica Elizabeta Druga II platinasti jubilej kraljevska porodica Duh kraljice E. još uvek je (na neki način) prisutan u Bakingemskoj palati. Foto: Tanjug/AP

Već godinama postoji tradicija da se za vreme praznika svi članovi britanske kraljevske porodice okupe i da zajedno provedu dan i proslave uz običaje.

Međutim, ovaj Vaskrs će se umnogome razlikovati od svih pređašnjih.

Naime, ovo će biti prvi Vaskrs bez kraljice Elizabete, koja je preminula 8. septembra prošle godine.

Stručnjak za kraljevsku porodicu Ingrid Sjuard veruje da će se za ovaj praznik svi prisetiti članova porodice koji više nisu s njima, ali na jedan radostan način.

- Ove godine će na Vaskršnju nedelju biti godišnjica smrti princa Filipa, a na Veliki petak tačno 21 godina od kad je umrla kraljica-mama. Uspomene na njih će zauvek ostati - započinje priču Ingrid, a prenosi "TheSun".

Ona veruje da će ove godine porodica daleko od očiju javnosti, u privatnoj kapeli unutar zamka, održati službu i pomoliti se za one koji su tu i one koji nisu.

Ingrid veruje da će to biti veliko porodično okupljanje nakon teških poslednjih nekoliko meseci koje su imali članovi kraljevske porodice.

- Kamila će sigurno biti tamo, to je sada njena dužnost. Njena deca i unuci će takođe biti tamo jer im je to jedina prilika da provedu neko vreme sa kraljem i njegovom porodicom pre krunisanja - ističe ona.

Kako kaže, i pored nedavnog skandala, veruje da će princ Endrju dobiti poziv za porodični ručak, ali da to nije slučaj i za njegove ćerke i zetove.

Naime, kralj Čarls Treći naredio je princu Endrjuu, vojvodi od Jorka, da napusti Bakingemsku palatu, jer je odbio da preuzme ključeve kuće iz koje su izbačeni Megan i Hari.

Ingrid kaže da bi Kejt čak mogla da zauzme centralno mesto kada je u pitanju organizovanje nekih aktivnosti.

- Kejt je sjajan organizator i mislim da će organizovati lov na vasršnja jaja - zaključuje Ingrid.

Za sada nije poznato da li će ovom porodičnom ručku prisustvovati Hari i Megan Markl. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica