• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds viđeni sa jednom od ćerki u šetnji: Kriju svoju privatnost, a zbog nje se i sele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds kreću u uzbudljiv novi poduhvat sa svojom porodicom, a on se veoma razlikuje od načina života ostalih porodica sa A liste.

  • 0
Blake Lively,Ryan Reynolds,Betty Reynolds Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Blejk i Rajan imaju istoriju držanja dece podalje od očiju javnosti i još uvek nisu otkrili ime i pol svog četvrtog deteta, koje je rođeno u februaru.

Ipak, njihovo poslednje pojavljivanje i fotografije prikazuju jednu od ćerki. Kako bi dodatno zaštitili svoju privatnost i obezbedili deci što bezbrižnije odrastanje, najavili su promenu životnog okruženja.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds kreću u uzbudljiv novi poduhvat sa svojom porodicom, a on se veoma razlikuje od načina života ostalih porodica sa holivudske A-liste.

Kako je ranije objavljeno, priča se da je par kupio kuću u blizini terena fudbalskog kluba Rekham, čiji je deo Rajan. Ali umesto da žive u užurbanom gradu, Blejk i Rajan će odgajati svoje četvoro dece, Džejmsa (8) Inez (6) i Beti (3) i bebu, u uspavanom velškom selu Marford.

Obožavaoci pretpostavljaju da će ovo biti velika promena za zvezde, međutim, njihovo okruženje u njujorškom naselju Pound Ridž, gde provode većinu svog vremena, geografski je slično Marfordu.

I ne samo to, već su nagovestili da kuće nisu previše različite jedna od druge. Rajan je i ranije govorio o načinu života svoje porodice i da uvek biraju zdraviju i održiviju opciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica