• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Irina Šajk obožava da u šetnji provodi vreme sa svojom ćerkom: Uči je važnosti unutrašnje lepote

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imajući u vidu svoju karijeru i sve ono što ona nosi sa sobom, kao i spoljne uticaje, Irina pažjivo vaspitava svoju devojčicu

  • 1
Irina Shayk, Irina Šajk Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ruski supermodel Irina Šajk prošetala je ulicama Njujorka sa svojom ćerkom Leom. Nosila je "oversized" odeću u crnoj boji i dodala bejbol kapu.

Nasuprot njoj, ćerka Lea ponela je prolećne boje i cvetni print. Imajući u vidu svoju karijeru i sve ono što ona nosi sa sobom, Irina pažjivo vaspitava svoju devojčicu, a posebnu pažnju obraća na to kako njena ćerka gleda na lepotu.

Šajk kaže da ona uči Leu da je lepota iznutra, ne spolja.

- Svaki put kada je pošaljemo u školu, kažemo: "Samo se seti dobrote i ljubavi". Tako da mislim da je to ono što je prava lepota - rekla je manekenka za "Harper's Bazaar".

- Ne radi se o stavljanju maski, šminkanju, češljanju kose, oblačenju lepe odeće. Uz "TikTok",  "Instagram" i ostale društvene mreže, moja ćerka raste u drugačijem okruženju nego što sam ja odrasla, pa se ponekad nekako plašim. Ali najvažnije je naučiti našu ćerku većim vrednostima od toga da bude lepa spolja.

Manekenka kaže da osim što ona i njen bivši Kuper podučavaju svoju ćerku, priznaje da je naučila mnogo o samoljublju i od svoje devojčice.

- Ona će reći: 'Toliko volim tatu, toliko volim mamu, volim Nanu, volim Babulju". Babulja je moja mama. Onda ona kaže: "I stvarno volim sebe" - kaže Šajk.

- A ja gledam svoju ćerku i kažem: "Vau, nisam bila takva sa šest godina". Znate na šta mislim? Nisam imala njene misli sa šest godina. Ali ovo je ono čemu treba da naučimo našu decu - zaključila je Irina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Изногуд

    29. april 2023. | 10:26

    Замисли колико требаш бити глуп, па да ожениш Ирину Шајк!?

    Podelite komentar