• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Kostner dobio zahtev za razvod: Kristin odlučna da okonča brak, a evo da li traži alimentaciju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bračni brodolom holivudske zvezde posle 18 godina naizgled idiličnog braka sa nekadašnjom nemačkom manekenkom i dizajnerkom uzdrmao je planetu

  • 0
Kevin Kostner sa suprugom Kristin Baumgartner Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle 18 godina braka, Kevin Kostner (68) i njegova supruga Kristin Baumgartner (49) objavili su da se razvode.

U izjavi za CNN, Kostnerov predstavnik Arnold Robinson rekao je da su se „desile okolnosti van njegove kontrole koje su dovele do toga da je gospodin Kostner morao da učestvuje u postupku raskida braka.”

Robinson je zamolio da se privatnost Kostnera, Baumgartnerove i njihove dece poštuje u ovim, za njihovu porodicu, teškim trenucima.

U zahtevu za razvod Kristin Baumgartner navela je “nepomirljive razlike”, što je uobičajena floskula koju slavni koriste kad žele da sakriju razloge razvoda od javnosti. Ono što je takođe poznato je da Kristin nije tražila alimentaciju, što implicira da su ona i Kostner potpisali predbračni ugovor.

Filmski superstar i modna dizajnerka venčali su se u Koloradu 2004. godine, posle šest godina zabavljanja. Upoznali su se na golf-terenu, a godinama kasnije ponovo su se sreli na otvaranju restorana.

Kristin i Kostner imaju troje zajedničke dece - sinove Kejdena (15) i Hejsa (14) i ćerku Grejs (12), dok Kostner ima još četvoro dece - troje iz braka sa Sindi Silvom i jedno iz veze sa Bridžit Runi koje je dobio posle razvoda od prve supruge.

Posle podnetog zahteva za razvod, Kristin je zatražila zajedničko starateljstvo nad decom koju je rodila u braku sa Kostnerom, a i slavni glumac je učinio isto, navodi TMZ.

Kako podseća "People", stvaranje porodice za mladu manekenku bio je imperativ, što je Kostner i podelio u razgovoru za "Extra":

- Ako ćeš biti sa mnom, moraš da znaš da planiram da imamo decu.

Do razmene bračnih zaveta došlo je u trenutku kad je Kostner priznao kako strahuje da će izgubiti lepu manekenku.

I u vreme pandemije, kad su mnogi brakovi bili na ivici pucanja, Kristin i Kevin su savršeno funkcionisali.

Šta se u međuvremenu desilo, u ovom trenutku verovatno znaju samo njih dvoje. Ipak, male su šanse da će ta tajna zauvek ostati sakrivena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica