• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je majka 12-oro dece, hranu koju spremi jedu rukama iz dečjeg bazena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodična porcija hrane za njih ima posebne dimenzije

  • 2
doughertydozen TikTok mama 12-oro dece Printskrin: Instagram/@doughertydozen

"TikTok" je platforma za sve, pa tako simpatije prikupe i porodice koje sa svetom dele svoje srećne trenutke, zanimljivosti ili nešto što ih ističe. Međutim, nikada se ne može predvideti kako će internet reagovati, onog momenta kada postavite video.

Ališa Doherti je mama 12-oro dece i odlučila je da na svojim profilima na društvenim mrežama pokaže svoju 13-očlanu porodicu. Sa mužem je odlučila da svoje trenutke i radosti sa toliko dece prikažu na internetu; međutim odgovor ljudi na to je poprilično neočekivan.

Ališa je označena u komentarima kao "podla" i "odvratna",  nakon što je otkrila da hrani svoju decu hranom koju priprema u bazenu za bebe, bez ikakvog pribora ili salveta.

Ova mama ima 42 godine i sa svojim mužem, koji je stariji dve godine, ima četvoro svoje dece i osmoro usvojene dece. Redovno objavljuje o svom životu na "TikTok" profilu @doughertydozen, gde ima više od šest miliona pratilaca. Bes je izazvala kada je dala deci da se skupe oko bazena za bebe i jedu rukama hranu koju je pripremala. Taj video ima više od tri miliona pregleda.

@doughertydozen Snackerty Board got upgraded to a #NachoPool for #CincoDeMayo #FridayNight #PoolOpening ♬ Mentirosa - Ráfaga

Pored snimanja kako priprema jednu porodičnu večeru ili ručak, Ališa snima i momente kao što je slaganje opranog veša, koje ređa u 12 kolona ili druge svakodnevne situacije.

Komentari su se sam skupljali, ali nažalost, pozitivni komentari poput "svaka čast" ili "ovo deluje zabavno" izgubili su se među komentarima poput "ovo ne deluje čisto"; " odvratno"; "ovako se  hrane psi"; "hrana na dnu je bačena", prenosi "Dailymail.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • vm

    13. maj 2023. | 17:48

    Strašno, ko svinjama....

    Podelite komentar

  • Toliko

    13. maj 2023. | 23:10

    U cemu je problema ako su ruke i bazen cisti. Pa pola Arapa jede rukama iz velikih "lavora" i eno ih, svi zivi!

    Podelite komentar