• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijam portretom sa decom obeležio Dan očeva: Mališani nasmejano gledaju u tatu dok poziraju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na fotografijama Vilijam i njegova deca izgledali su usklađeno u odeći plave boje

  • 0
Princ Vilijam, Kejt Midlton sa decom deca Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam je upravo dobio još jednu porodičnu fotografiju vrednu uramljivanja u Kensingtonskoj palati.

U nedelju je princ od Velsa podelio novi kraljevski portret sa svoje troje dece, princem Džordžom (9), princezom Šarlot (8) i petogodišnjim princem Luisom, povodom proslave Dana očeva.

Na zvaničnoj "Instagram" stranici princa i princeza od Velsa fotograf Mili Pilkington je ovekovečio dva divna trenutka gde princ Vilijam pozira sa svojom decom na njihovom imanju u Vindzoru i u opisu je jednostavno pisalo: "Srećan Dan očeva".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Na fotografijama Vilijam i njegova deca izgledali su usklađeno u odeći plave boje. Džordž i njegov tata su nosili plave košulje i farmerke, a Šarlotina cvetna haljina se uklapa u te nijanse plave. Luis j nosio jarkoplavi džemper sa košuljom sa kragnom ispod i plavi šorts (ista kombinaciju koju je nosio za svoje portrete povodom petog rođendana).

Na prvoj fotografiji, Luis je sedeo u Vilijamovom krilu dok je tata obavio ruke oko svoje najstarije dvoje dece, Džordža i Šarlot, a na drugoj slici, sve troje dece se smejalo gledajući u svog tatu.

Davne 2020. godine, princ Vilijam je govorio o tome kako je biti otac Džordža, Šarlot i Luisa tokom iskrenog ćaskanja sa bivšim profesionalnim engleskim fudbalerom Marvinom Sordelom za "BBC" dokumentarac "Fudbal, princ Vilijam i naše mentalno zdravlje".

- Imati decu je najvažniji trenutak koji menja život, zaista jeste - rekao je princ i dodao da je roditeljstvo "jedan od najneverovatnijih trenutaka u životu", ali i "jedan od najstrašnijih".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica