• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Niko se nije pojavio na rođendanu njene ćerke, a onda je utehu pronašla u internet strancima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Društvene mreže pomogle su slomljenom srcu jedne mame

  • 0
Dečiji rođendan, treći rođendan, 3. rođendan Foto: Shutterstock

Glorija je majka koja na svojim društvenim mrežama, sa zadovoljstvom, prikazuje svoj porodični život.

Njeni pratioci vrlo dobro znaju da je Glorija jedna ponosna majka, ali pažnju interneta je dobila kada je objavila snimak dugo i sa radošću planiranog rođendana njene trogodišnje ćerke.

Organizovala je rođendan sa temom lika Mini Maus, jer je njena ćerkica, Dalejza, obožava. Porodica je ukrasila svoje dvorište u Modestu u Kaliforniji ružičastim balonima, blistavim trakama i postavila dovoljno stolica da primi do 20 gostiju.

Na "TikTok" profilu @2down4u_official objavila je snimak sa planirane proslave, ali je morala da podeli tužnu situaciju. Nijedna osoba, od porodice i prijatelja, kao ni drugari Dalejze, nije se pojavila.

U snimku od svega petnaestak sekundi, Glorija je snimila dvorište, kako bi pokazala dekoraciju, kao i stolove sa poslasticama na sredini i mesta za goste - od kojih su sva ostala prazna.

Snimak je završio srceparajućom slikom njene ćerke kako skače na trampolini.

- Moja beba je napunila tri godine i niko nije došao na njenu žurku. Napravila gomilu peciva. Bila sam uzbuđena što ću proslaviti sa porodicom i prijateljima. Niko se nije pojavio za nju - napisala je ova tužna mama u opisu videa.

@2down4u_official ♬ Sad Music

Ovo je snimak koji je raznežio internet i mnogi su se, kako u komentarima, tako i privatnim porukama, javljali da devojčici čestitaju rođendan, uz kivne komentare na ljude koji nisu došli.

- Zabrljali su. Sledeći put pozovi mene i doći ću sa svojom porodicom. Ponećemo hranu i puno poklona za ovu princezu, koja to zaslužuje- glasio je jedan od komentara.

U naknadnom videu, Glorija je otkrila da je njena nećaka prešla skoro 2000 kilometara, samo da bi stigla na zabavu.

- Moja nećaka je putovala 2000 kilometara i iznenadila me, a ona je ta koja živi najdalje i otkazala je sve svoje planove samo da bi došla na rođendan moje devojčice -  napisala je.

Pored podrške koju je dobijala u velikim količinama, ovu mamu je oduševio jedan komentar. Potpuni stranac na internetu je pomoću linka u opisu njenog profila kupio nekoliko stvari onlajn i poslao kao poklon devojčici i dodao:

- Nadam se da će joj se dopasti.

Kasnije je sa velikom zahvalnošću podelila snimak ćerkice kako otvara pakete koji su joj stigli od ove podrške, prenosi "Dailymail.co.uk"

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Konferencija "Kragujevac- Grad po meri svake porodice": Važnost roditeljstva kao stuba celog društva

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica