• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deca poznatih ličnosti koja su već odrasli ljudi: Kad saznate koliko su porasli, shvatićete kako vreme leti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pamtimo ih iz legendarnih filmova, ali po deci vidimo koliko je vremena zaista prošlo

  • 0
Demi Mur, Arnold Švarceneger, Sofija Vergara, Džon Travolta, Ris Viterspun Foto-kolaž: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia BACKGRID/Backgrid UK / Avalon Editorial / JEAN-BAPTISTE LACROIX, Pixabay

Slavne ličnosti upoznajemo kroz njihov talenat i pamtimo ih po filmovima, pesmama ili drugim stvaralaštvima. Često, tada ostanemo mislima u momentu nastanka nekog dela, a njihov lik iz tog vremena nam ostaje večno urezan u sećanje.

O nekima od njih dodatno znamo i ponešto iz privatnig života, a pravi su dokaz da vreme proleti mnogo brže nego što mislimo su deca nekih slavnih lica.

Ovih pet ličnosti su se ostvarili kao roditelji, ali mnogi od nas verovatno nismo ni svesni da su deca ovih velikih zvezda zapravo već - odrasli ljudi.

Eva Filip, 23 godine

Eva je ćerka Riz Viterspun i Rajana Filipa. Kao ćerka poznate glumice, često je viđena po emisijama, a još je aktivnija na društvenim mrežama. Ponosna mama često govori o ambicijama ćerke i nagovestila je da joj se smeši svetla budućnost.

Ela Travolta, 23 godine

Ela Travolta Džon Travolta Foto: Instagram/ella.travolta

Ela Travolta je ćerka Džona Travolte i Keli Preston. Redovno je gost različitih emisija, a po uzoru na roditelje krenula je stazama glume i pevanja.

Manolo Gonzalez Vergara, 31 godina

Manolo Gonzalez Vergara je sin Sofije Vergare i Džo Gonzaleza. Već gazi uspešnom stazom glume, ali nije prepoznatljiv samo zbog majke. Na svojim profilima na internetu obožava da podeli snimke i slike sa svojom porodicom, kao i sa Sofijinim sadašnjim suprugom, Džoom Manganijelom.

Rumer Glen Vilis, 34 godine

Rumer Vilis je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa. Glumu je zavolela zbog svojih uspešnih roditelja, te je i ona krenula njihovim stopama i sada je takođe uspešna glumica, nakon što je pobedila u takmičenju plesa. Pričalo se o komplikovanm odnosima sa majkom, ali je to stavljeno po strani, jer je od aprila ove godine i sama postala majka.

Patrik Švarceneger, 29 godina

Patrik Švarceneger je sin Arnolda Švarcenegera i Marie Šiver. Patrik je po profesiji glumac, a veliki uspeh postigao je prvom, glavnom ulogom 2018. godine. Dve godine pre toga je završio poslovnu školu, a sada se, pored glume, bavi i modelingom. Na svojim društvenim mrežama često postavlja šaljive slike, pogotovo sa svojim ocem, prenosi "Mdrntoday.com"

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Festival nauke 2023. od 17. do 19. maja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica