• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mlada odustaje od deveruše koja ima rak: Njeno objašnjenje je razbesnelo korisnike interneta

Vreme čitanja: oko 3 min.

Neveste imaju različite želje u vezi sa danom kad će izgovoriti sudbonosno "da", ali se svi slažu da je ova buduća mlada preterala

  • 0
Mlada, nevesta, venčanje, venčanica Foto: Shutterstock

Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Tad sve mora da bude besprekorno - od raspoloženja, preko stajlinga mladenaca, muzike i posluženja do fotografija.

Mladenci se rado sećaju dana kad su razmenili bračne zavete gledajući fotografije na kojima poziraju sa rodbinom i prijateljima.

Jedna buduća mlada je upravo zbog fotografija izazvala salvu negativnih komentara na forumu “Reddit”, piše "Yourtango".

- Mader nije imala rak kad sam je pozvala da mi bude deveruša na venčanju, ali sad se premišljam da li da je pozovem. Pre neki dan mi je spomenula da je kosa počela da joj opada i videla sam da je mršavija nego ranije. Ne mogu da zamislim da ostale deveruše izgledaju besprekorno, a da Mader bude bez kose. Osećam da će njen izgled biti u centru pažnje, a ne moj budući suprug i ja. Osećam da Mader neće moći da izgleda onako kako želim - napisala je buduća mlada.

Ujedno, ona je pitala korisnike foruma “Reddit” da li smatraju da bi bilo u redu da prijateljicu koja se leči od raka zamoli da na dan njenog venčanja stavi periku ili je bolje da joj otkaže poziv na svadbu.

Objašnjenje koje je ova buduća mlada dala, kao i pitanja koja je uputila razbesneli su forumaše.

- Da li ti to ozbiljno pitaš?! - bio je zaprepašćen jedan korisnik “Reddita”.

Većina onih koji su pročitali objavu ove buduće mlade bili su zgroženi.

- Teško je i zamisliti da neko može da bude ovako sebičan, ali ovakve priče su dokaz da takvi ljudi ipak postoje - prokomentarisao je drugi.

- Ono što je zaista tužno je što je mlada mogla da pamti taj dan kao zabavan za nekog ko prolazi kroz veoma težak životni period… I ne daj Bože da se nešto desi, mlada bi uvek imala uspomenu na prijateljicu koja se smeši na slikama. Nije li to bolje nego da traži od teško bolesne prijateljice da stavi periku kako bi se uklopila sa ostalim deverušama? Da li devojka koja se bori protiv raka zbog gubitka kose nije dovoljno lepa da se pojavi na tom otmenom venčanju? - pitala je ogorčeno jedna žena.

mlada, deveruše, venčanje, svadba Pixabay.com

Ipak, tu priči nije kraj. Jedna od deveruša poslala je okrutnu poruku Mader, pa je devojka rešila da "prekrati muke" budućoj mladi.

Mader ne samo da joj je otkazala poziv da bude deveruša, već je odbila i da se pojavi na venčanju okrutne neveste.

U poruci koju je poslala budućoj mladi Mader je napisala:

- Shvatila sam da si zabrinuta što postoji mogućnost da izgubim kosu i time pokvarim “estetiku” tvog venčanja. Ne bih volela da moj odlazak na hemioterapiju i neželjeni efekti tog tretmana negativno utiču na vas i pokvare vam venčanje, pa istom neću prisustvovati.

trudna žena, trudnica, trudnoća, tumor, rak, onkološke bolesti Foto-ilustracija: Shutterstock

Kad je dobila poruku, buduća mlada je pokušala da popravi situaciju:

- Nisam očekivala da ćeš dobiti rak i izgubiti kosu kad sam te zamolila da mi budeš deveruša. To se teško uklapa sa mojom vizijom venčanja. Sanjala sam o tom danu odmalena i imala viziju kako će izgledati i kakve će biti fotografije po kojima ću pamtiti taj dan. Možemo da odemo zajedno da odaberemo periku za tebe. Značilo bi mi da budeš prisutna.

Ali, njena prijateljica koja se bori protiv raka nije mogla da oćuti:

- O, moj Bože! Tako si u pravu! Ne mogu da zamislim koliko je za tebe bilo neočekivano da saznaš da imam rak. Kako je to sebično od mene!

Mader je sarkastično napomenula kako će se pojaviti na venčanju sa, kako kaže, klovnovskom perikom koja će odgovarati nevestinim zabludama. Na kraju je okrutnoj mladi poručila da ipak neće doći na njenu svadbu.

Kako biste se vi ponašali da ste na mestu Mader? Podelite sa nama kroz komentare.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jasmina je dva puta operisala rak dojke: "Ne čekajte da bolest napreduje, idite na preglede"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica