• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Deca su vrištala u avionu i probudila putnike: Mama podelila iskustvo, a onda je nastala debata

Vreme čitanja: oko 2 min.

Daje podršku drugim roditeljima, koji se spremaju za porodičan odmor

  • 0

Sofi Hinčlif je na društvenim mrežama prikupila brojne pratioce zbog trikova i videa o čišćenju.

Obožava da podeli njen sladak život sa mužem i dvojicom dečaka na društvenim mrežama, a pogotovo da priča na temu majčinstva.

Sofi je nedavno otvorila pravu debatu, kada je podelila priču o jednoj situaciji iz aviona. Naime, javila se pratiocima preko objave na "Instagram" profilu @mrshinchhome kako bi ispričala "traumatično" iskustvo, kako ona navodi.

- Pozdrav svima. Sada je 01.21 sat ujutro. Stigli smo u našu vilu. Putovanje avionom i let bili su poprilično traumatični. Momci su bili... pakao. Blagosloveni bili, ali apsolutni pakao - počela je ona.

Mama je ostavila poruku podrške drugim roditeljima dok je detaljno opisivala svoj tročasovni let. Navela je da svaki roditelj ima njenu podrški, ali pogotovo kada putuje sa decom.

- Na letu smo imali neke fine putnike koji su igrali mini žmurke sa njima i bili su od velike pomoći. Iako su neki putnici imali razumevanja, nisu svi. Jedna žena se okrenula ka nama i pogledala mene i decu kao da treba da se stidimo. Mislim da su je momci probudili. Bukvalno sam želela da briznem u plač. Ali, šta možete da uradite kada je znak da se ne odvezuje pojas uključen i morate da držite dvoje mališana da sede u stolici, oni nisu hteli nikakve igračke, samo su želeli da trče.  U životu nisam čula da tako vrište i prave buku. Preznojavala sam se do kraja ovog leta od tri sata. Moj vam je savet da, ako idete sa decom na ovakva putovanja, obavezno poneste čepiće za uši - ispričala je ona.

Dosta komentara pokazalo je znake podrške Sofi, ali neki su joj uputili i kritike.

- Jeste stresno i nepredviđeno, ali moraš da znaš kako da ih smiriš. Nisu drugi dužni da ti zabavljaju decu - pisalo je u jednom komentaru.

Takođe, moglo se pročitati i komentari drugih majki, koje su se suočile sa istim

- Istu sam situaciju imala. Prosto ne umem da objasnim drugim da su to deca i da to ponekad i tako funkcioniše. Osetila sam se kao mama-gubitnica - navela je jedna mama.

Sofi je na ovu temu razgovarala i sa roditeljima koji su joj se javljali u porukama, pružajući im punu podršku dok u komentarima deli internet, prenosi "TheSun.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Snimak "devojke sa krilima" dokaz je da je majčinska ljubav svemoguća

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica