• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova devojčica pravi žurku za 12. rođendan i penzionisanje: Najmlađa biznismenka se posvećuje obrazovanju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kertis je osnovala kompaniju "Pixie’s Fidgets" sa svojom mamom 2021. godine i već je prepoznata po tome što ima veliki profit

  • 0

Jedanaestogodišnjakinja planira da svoju rođendansku žurku pretvori u zabavu povodom penzionisanja?

Piksi Kertis, 11-godišnja milionerka, nije obična devojčica koja samo planira zabavnu rođendansku žurku sa prijateljima. Mlada preduzetnica rođena u Australiji planira da žurkom obeleži povlačenje iz biznisa kako bi se više fokusirala na obrazovanje.

Kertis, izvršna direktorka svoje kompanije za proizvodnju igračaka, "Pixie's Fidgets", podelila je video na "Instagramu" gde prikazuje torbe sa poklonima za svoje goste - od kojih je svaka ispunjena osnovnim sastojcima za negu kože i tretmanima za sjajne usne u vrednosti višoj od 50 dolara.

Piksina majka, Roksi Jacenko, dala je svojoj ćerki ideju da isplanira zabavu za penzionisanje nakon što joj je naglasila važnost učenja i ukazala na to da mora da uravnoteži obrazovanje i preduzetništvo.

Kertis je osnovala kompaniju "Pixie’s Fidgets" sa svojom mamom 2021. godine i već je prepoznata po tome što ima veliki profit.

Devojčica milionerka je tokom pandemije pokrenula svoj posao sa fidžet spinerom, napravivši imperiju od više miliona dolara. Ona često deli svoj ekstravagantni, skupi način života na "Instagramu".

Ljudi su u komentarima bili šokirani onime što planira i pisali koliko su skromni bili kada su slavili svoj 12. rođendan.

- Omg, moji roditelji mi nikada ne bi dozvolili da se šminkam sa 11 godina; čak ni sa 41 ne nosim šminku - prokomentarisala je jedna osoba.

S druge strane, neki korisnici su izrazili zapanjujuće komentare o skupom načinu života mlade Piksi.

- Zašto samo ne budeš klinka? Pogledaj sebe kako pokušavaš da budeš odrasla osoba, ti nokti, šminka, auto - glasio je komentar.

- Zar nikoga ne uznemirava 11-godišnjakinja koja stalno promoviše stvari koje su dizajnirane za odrasle??? Hajde samo da zastanemo i stvarno razmislimo šta ovo predstavlja o ovoj generaciji i ohrabrimo našu decu da budu deca, a ne mašine za marketing - piše.

Od 2023. godine, 11-godišnja milionerka zarađuje više od 133.000 dolara svakog meseca, dok se povremeno razmeće svojim luksuznim načinom života na društvenim mrežama. Kertis je čak otkrila da poseduje "mercedes" iako, naravno, 11-godišnjakinja ne može legalno da vozi.

Mnogi roditelji su uputili loše komantare njenoj mami na društvenim mrežama, ukazujući na to da joj je ćerka premlada da živi luksuznim načinom života koji ona prikazuje, piše "The Post".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udruženje Panonke iz Pančeva kroz radionice rukotvorina čuva tradiciju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica