• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odbila je da zameni mesto sa mamom koja je pošla na let na decom: Njenu osvetu će dugo pamtiti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Savetuje sve mame kako da postupaju u ovakvim situacijama

  • 0

Putovanje sa decom ume da bude i te kako naporno, posebno ako su deca još veoma mala i nisu naviknuta da budu van kuće, odnosno vrtića. Let avionom za mališane je poseban doživljaj, ali ume da bude i doživljaj za odrasle. Tome u prilog svedoči priča jedne mame koja je krenula na let sa decom, ali nije uspela da obezbedi karte u istom redu - deca su sedela zajedno, a mama daleko od njih.

Sindi Arena, koja se bavi komedijom, podelila je svoje iskustvo na "Instagram" profilu @cindyarenacomedy koje je nasmejalo pratioce.

- Ukrcali smo se na avion i shvatila sam da moja dva deteteta od četiri i šest godina imaju poslednja dva sedišta u tom redu - ispričala je Sindi.

- Tu je bila jedna žena, koja je imala mesto do njih. Po svemu sudeći, putovala je sama. Pitala sam je kulturno i fino da li možemo da se zamenimo, kako bih ostala sa decom. Naravno, ona je to shvatila kao da ja želim da joj "otmem" mesto i odbila je. Zbog stava kakav je zauzela, odustala sam i nisam želela da se svađam, ali samo zato što sam znala šta će biti kasnije - priča Sindi.

Ubrzo pošto se Sindi smestila nekoliko redova iza svoje dece, avion je uzleteo. Sindi je navela da nikada mirnije nije sedela i putovala nego tada. S druge strane, žena koja nije želela da joj dopusti da zamene sedišta nije imala najbolje iskustvo.

- Što se mene tiče, može i tako. Ako let želiš da provedeš uz moja dva nemirna deteta, što niko ne bi želeo, srećno ti bilo!- nastavila je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Cindy Arena Comedy (@cindyarenacomedy)

Nakon nekog vremena, stjuardesa je došla do Sindi i prenela joj molbu gospođe koja je sedela do njene dece. Verovatno uzrujana zbog dečjih nestašluka, putnica je poželela da sedne daleko od njih, pa je preko stjuardese predložila Sindi da ipak zamene sedišta.

- Sad? Neka, neka, meni je sasvim ugodno ovde. Moramo ostati na mestima koja su naša. Poručite gospođi da joj želim prijatan let - kroz smeh je poručila Sindi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Zdravo svete!": Ana Ivanović podelila snimak koji je raznežio sve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica