• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako bude komplikacija na porođaju spasi mene, a ne bebu: Poslala poruku mužu pa izazvala svađu na mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne želim da beba odrasta bez majke i ne želim da ti moraš odgajati decu dok u isto vreme žališ za suprugom"

  • 3
porođaj Foto: Shutterstock

Buduća majka snimila je video u kojem od supruga traži da ukoliko tokom porođaja dođe do komplikacija, spasi nju, a ne bebu.

Upravo ova objava Amerikanke, Anabel Leon iz Kalifornije podigla je pravu buru i pokrenula žestoku raspravu na temu da li žena sebična i šta bi vi uradili da ste na njenom mestu.

"Mome suprugu: Ako tokom porođaja doktor kaže da moraš birati između mene i bebe čiji će život spasiti, molim te spasi mene. Ne želim da beba odrasta bez majke i ne želim da ti moraš odgajati decu dok u isto vreme žališ za suprugom", piše u videu koji je objavila na TikToku.

@anabelmoralezz 😩😩 #trending #viral #pickme #husbandwife #laboranddelivery #savethemoms #foryou #foryoupage #fy #fyp #momsoftiktok ♬ original sound - Yahritza
Njena objava pregledana je oko 8 miliona puta, a iako je objasnila svoj razlog za takvu odluku, ipak je podelila mišljenja i izazvala žestoku raspravu među pratiocima i to na preko 4.000 komentara na ovu objavu:

"Iako te, donekle, razumem, lično smatram da ja nikada ne bih mogla da živim s tom odlukom da sam izabrala da spasim sebe, a ne svoje dete. Iskreno, prepustila bih izbor svom suprugu", "Ne bih mogla živeti s krivicom", pisali su oni koji bi spasili bebu.

"Pitala sam to svog muža juče i on je rekao: 'Spasiću tebe. Možemo imati još jednu bebu, ali ja ne mogu dobiti drugu tebe', nisam očekivala takav odgovor od muža", "Rekla bih spasi bebu, a ne mene. Sada kada imam ćerku razmišljam drugačije", "Ako bi mi muškarac rekao da bi izabrao bebu umesto mene, on nije pravi"... smatraju oni koji su na strani majke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Blizanci kao da su rođeni u vodi: Toliko dobro surfuju i rone da stariji samo mogu da im pozavide

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Mi

    3. avgust 2023. | 08:50

    Sasvim normalno razmisljanje.Deca se radjaju iz ljubavi a majka je ta koja treba od prvog dana da se zrtvuje za njihovo odrastanje.

    Podelite komentar

  • Nada

    3. avgust 2023. | 07:40

    Potpuno je podržavam

    Podelite komentar

  • Isko

    3. avgust 2023. | 08:32

    Pa i kod nas je to u praksi tako.

    Podelite komentar