• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dokumentarac o Bekamu prikazaće ga i kao porodičnog čoveka: Ljubav sa Viktorijom počela je na utakmici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je ranije pričao o tome kako se odigrao njihov prvi susret

  • 0
Victoria Adams, David Beckham, Viktorija Adams, Dejvid Bekam Foto: Profimedia/Kent Gavin / MirrorPix

Možda mislite da znate sve što treba da znate o fudbalskoj superzvezdi Dejvidu Bekamu, ali trejler za njegov novi četvorodelni dokumentarni film obećava da će fanovima pružiti neviđeni uvid u njegovu karijeru i lični život. Dramatični tizer za projekat, jednostavno nazvan "Bekam", pokazuje kako 48-godišnjak postaje ranjiv dok iskreno govori o svojim usponima i padovima.

Osim što je govorio o zloglasnom crvenom kartonu koji je dobio na Svetskom prvenstvu 1998. godine, zbog čega je postao "omražen", postoji i pregršt informacija o njegovoj vezi sa suprugom Viktorijom Bekam.

- Moj menadžer je stalno govorio: "Pokušaj da to zadržiš u tajnosti". Dakle, viđali bismo se na parkinzima, a to nije tako loše kao što zvuči - rekla je Viktorija.

Par je ubrzo postao jedan od najpoznatijih na svetu, a svuda su ih pratili paparaci, što je zabrinjavalo ljude bliske Dejvidu zbog potencijalnog lošeg uticaja koji bi ta veza mogla ostaviti na Dejvidom fokus na fudbal.

Par je ranije pričao o tome kako se odigrao njihov prvi susret.

Upoznali su se na humanitarnoj fudbalskoj utakmici, a Viktorija je otkrila da je napisala svoj broj telefona na poleđini avionske karte koju je imao kod sebe u tom trenutku, a koju i dalje čuva, piše "The Sun".

Brzo su postali najpoznatiji slavni par u zemlji i od tada su poznati kao Poš i Beks. Verili su se 1998, a venčali godinu dana kasnije. Dejvid i Viktorija imaju četvoro dece - Bruklina, Romea, Kruza i Harpera. Dirljive porodične fotografije Bekamovih sada će zameniti video materijal koji svedoči njihovoj povezanosti, ljubavi, podršci i međusobnom poštovanju.

Pored uvida u profesionalne i porodične priče, tu su i segmenti koji prikazuju neobične Dejvidove šoping navike, kao i one vezane za čišćenje kuće. Upravo ovakvi trenuci pomoći će publici da shvate šta se to još krije iza fudbalske ikoke, o čemu u medijima nikada nije bilo pomena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica