• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Alek i Hilarija Boldvin u javnosti sa sedmoro dece: Pozirali za savršenu porodičnu fotografiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Život sa sedmoro dece svakodnevno donosi uzbuđenja

  • 0
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin Foto: Steve Eichner for Hamptons Film Festival / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bračni par Alek (65) i Hilarija Boldvin (39) poveli su sa sobom svoje sedmoro dece dok su u subotu prisustvovali Međunarodnom filmskom festivalu u Ist Hemptonu u Njujorku.

Alek i Hilarija su se slikali na događaju sa ćerkama Karmen Gabrijelom (10), Marijom Lusijom Viktorijom (2) Ilarijom Katalinom Irenom (1), sinovima Rafaelom Tomasom (8), Leonardom Anđelom Čarlsom (7), Romeom Alehandrom Davidom (5) i Eduardom Pao Lukasom (3).

Hilarija je nosila njihovo najmlađe dete, Ilariju u naručju, dok je istovremeno čučnula pored dece za savršenu porodičnu fotografiju.

Mama sedmoro dece inače na društvenim mrežama deli porodičan sadržaj, pa je u subotu na "Instagramu" kroz fotografije opisala svoju rutinu spavanja sa decom.

Objavljujući novu fotografiju sinova Rafaela, Leonarda i Romea, mama je napisala u svojoj objavi: "Ova tri dečaka su divlja! Možete zamisliti da je sa sedmoro dece spavanje cele noći retka prilika ili prilika da nikada ne spavate, iskreno. Radim na tome da nateram decu da spavaju celu noć u svojim krevetima. Trenutno koristim kombinaciju specijalnog budilnika koji menja boje kada je jutro, monitora preko kojeg mogu da razgovaram sa njima, ako sam im potrebna samo da ih uverim da sam tu noću, i dobre staromodne zvezdane karte sa nagradama na kraju", objasnila je Hilarija.

Pored svakodnevnih aktivnosti i briga oko dece, u porodici su, razumljivo, učestala slavlja. Alek i Hilarija proslavili su prošlog meseca prvi rođendan ćerke Ilarije.

Da bi obeležila specijalnu priliku, Hilarija je na "Instagramu" objavila video, koji je uključivao snimak Ilarije kako leži na grudima ubrzo nakon što je rođena.

Hilarija je u svom natpisu podelila da prati posebnu tradiciju sa svojim ćerkama, gde ih fotografiše na njihov prvi rođendan u istoj haljini.

- Srećan prvi rođendan, Ilarija Katalina Irena. Toliko energije, zabave i divljine u jednom malom biću! Mnogo te volimo i srećni smo što tvoja jedinstvena duša blagoslovi naše živote - dodala je ponosna mama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovana iz Zrenjanina pravi zdrave igračke za decu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica